İstanbul Galası Zorlu Center AVM'de Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

İstanbul Galası Zorlu Center AVM'de Gerçekleştirildi

İstanbul Galası Zorlu Center AVM\'de Gerçekleştirildi

Jeremy Irons'ın seslendirdiği Hocalı'yı anlatan Sonsuz Koridor'un galası TEAS'ın destekleriyle, Zorlu Center Cinemaximum'da yapıldı.

24.02.2015 12:06  Güncelleme: 12:08

Hocalı İçin Adalet kampanyası kapsamında düzenlene geceye iş ve cemiyet dünyasından seçkin konuklar katıldı.

Sonsuz Koridor, Akademi ödüllü Jeremy Irons, Emmy ödüllü yapımcı Gerald Rafshoon ve seçkin gazeteci Richard Lapaitis tarafından seslendirildi. Bu dokunaklı hikaye, ilk defa İstanbul'da gösteriliyor. Bu özel gösterimin ardından 24, 25 ve 26 Şubat tarihlerinde İstanbul'daki Cinemaximum sinemalarında 19:00, 20:00 ve 21:00 seanslarında, eventbrite üzerinden kayıt yaptıranlara ücretsiz olarak gösterilecek.

Hocalı İçin Adalet (Justice for Khojaly- JFK), 2008 yılında Sayın Leyla Aliyeva tarafından başlatılmış ve Dağlık- Karabağ bölgesindeki barış ve adalet için geniş destek almış bir uluslararası bilinçlendirme kampanyasıdır.

Gösterim, 1992'de gerçekleşen ve Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki Dağlık-Karabağ anlaşmazlığının en kötü vahşeti olan Hocalı Katliamı'nın kurbanları anısına yapılacak. Bu olay, 106 kadın, 63 çocuk ve 70 yaşlı olmak üzere toplam 613 Azerbaycanlı sivilin hayatına mal oldu. Gecede ayrıca, TEAS Yayınevi tarafından basılmış "Hocalı: Bir Savaş Suçuna Tanıklık, Ermenistan Sanık Sandalyesinde" adlı kitabın tanıtımı yapılacak.




Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul Galası Zorlu Center AVM'de Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement