25 Aralık Soruşturmasında Yasin El Kadı ve Oğlu İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

25 Aralık Soruşturmasında Yasin El Kadı ve Oğlu İfade Verdi

25 Aralık Soruşturmasında Yasin El Kadı ve Oğlu İfade Verdi

25 Aralık soruşturması kapsamında, Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile görüntülenen iş adamı Yasin El Kadı ve oğlu Muaz Kadı ifade verdi.

25.02.2014 17:18  Güncelleme: 17:54

Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. maddesiyle görevli İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğince yürütülen 25 Aralık soruşturması kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile görüntülenen iş adamı Yasin El Kadı ve oğlu Muaz Kadı ifade verdi.

4 SAVCIYA İFADE VERDİ

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına avukatlarıyla 21 Şubat'ta gelen Yasin El Kadı'nın burada soruşturmayı yürüten TMK 10. maddesiyle görevli savcılar İsmail Uçar, Fuzuli Aydoğdu, İrfan Fidan ve Murat Çağlak'a ifade verdiği öğrenildi. 

OĞLU DA İFADE VERDİ

Yasin El Kadı'nın oğlu Muaz Kadı'nın ise dün adliyeye avukatlarıyla gelerek soruşturmayı yürüten savcılara ifade verdiği belirtildi. Bu arada soruşturma kapsamında savcılığın, bugüne kadar 45 kişinin ifadesine başvurduğu öğrenildi.


 

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 25 Aralık Soruşturmasında Yasin El Kadı ve Oğlu İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • doğrucu: akp zihniyeti anne babanız çalarda bunlar çalmaz dimi.müslümanım diye geçiniyorsunuz.kul hakkı yemenin cezası nedir bunuda bilirsiniz hani.koyun olmayı bırakın he ben koyunum diyosanızda çobanınızı doğru yola yöneltin bi düşünün bunların hepsi yalan diyelim 1 gemi almak nekadar zor bir iş dimi.akıllı insan burdan çıkarır sonucu. 10 1 Yanıtla

Advertisement