Istancool-IST.Fest'in Resmi Mekân Sponsoru: Pera Palace - Son Dakika
Güncel

Istancool-IST.Fest'in Resmi Mekân Sponsoru: Pera Palace

Istancool-IST.Fest\'in Resmi Mekân Sponsoru: Pera Palace

Pera Palace Hotel Jumeirah, W Magazine işbirliğiyle ISTANBUL'74 tarafından düzenlenen "4. İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali"nin resmi mekân sponsoru oldu.

03.06.2014 14:45  Güncelleme: 14:40

13-15 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Istancool-IST.Fest'in organizasyonuna katılmak üzere ülkemize gelecek müzisyen ve oyuncu Shirley Manson, yaptığı sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle 2013 yılında Glamour dergisi tarafından "Yılın Kadını" seçilen manken Liya Kebede, İngiltere'de iki kez "Yılın Modacısı" ödülünü kazanan Hüseyin Çağlayan, dünyaca ünlü moda markası Vionnet'in kreatif direktörü Goga Ashkenazi gibi çok önemli isimler Pera Palace'ta konaklayacak. Ayrıca W Magazine dergisi Genel Yayın Yönetmeni Stefano Tonchi, Yazı İşleri Müdürü Armand Limnander, Amerikalı rap şarkıcısı Talib Kweli de üç gün boyunca Pera Palace'ta kalacak.

İstanbul'un sanat ve sosyal hayatının vazgeçilmez parçası olan Pera Palace Hotel Jumeirah, dün olduğu gibi bugün de şehrin çehresini değiştiren önemli organizasyonlara destek vermeyi sürdürüyor.

Üç Gün Süren Kültür ve Sanat Şöleni

Ülkemizin ilk ve tek uluslararası sanat ve kültür festivali olan Istancool-IST.Fest, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da destekleniyor. ISTANBUL'74 tarafından düzenlenen, 2010 yılından bu yana dünyanın önde gelen sanatçılarını sanatseverlerle buluşturan etkinlik bu yıl "Kültür ve Sanatta Kültürlerarası Diyaloglar" temasıyla sanatseverlerle buluşuyor. Bu tema altında üç gün boyunca ücretsiz olarak devam edecek paneller, atölyeler, sergiler, performanslar, workshoplar; "Kültürel Mozaik" kavramı derinleştirilerek farklı coğrafya, dil ve kültürlerden yazarları, yönetmenleri, aktörleri, müzisyenleri kısacası sanatçıları bir araya getirecek.

Özel Konaklama Paketi

Istancool-IST.Fest'e özel konaklama desteği sayesinde katılımcıları İstanbul'un nostaljiyle harmanlanmış modern yüzüyle buluşturan Pera Palace Hotel Jumeirah, organizasyona özel oluşturduğu konaklama paketi ile misafirlerine ayrıca festivalin birbirinden önemli etkinliklerine öncelikli giriş hakkı sağlıyor.

Bu yıl Amerika merkezli popüler seyahat sitesi "Thrillist"in araştırmasına göre dünyanın en ikonik 10 oteli listesine Türkiye'den giren tek otel olan Pera Palace'ın "Emperor Franz Joseph Suite" ise 2013 senesinde Elite Travel tarafından dünyanın en iyi 101 süiti sıralamasında yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Istancool-IST.Fest'in Resmi Mekân Sponsoru: Pera Palace - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement