İşte Murat Boz Farkı - Son Dakika
Güncel

İşte Murat Boz Farkı

İşte Murat Boz Farkı

Murat Boz'dan Türkiye'de bir ilk: dünya standartlarında 360 derece 3 katlı dev sahne

06.09.2013 10:44

Yeni neslin gözde starı Murat Boz, "Yedigün Yaz Konserleri"nin İstanbul ayağında dünya standartlarında kurulan sahnesiyle Türkiye'de bir ilke imza attı.

Murat Boz, sadece dünya starlarının konserlerinde görebildiğimiz ve hayranlarının ünlü sanatçıyı 4 farklı açıdan izleyebilmesine olanak sağlayan 360 lik, 3 katlı, dev sahne dizaynıyla farkını ortaya koydu. Standart konser sahnelerine göre 4 kat daha fazla performans gerektiren, 4 köşeli sahnede Murat Boz'un 2 saati aşan performansı nefesleri kesti.

Murat Boz'un İstanbul konserine özel olarak hazırlanan sahne için 300 kişilik bir ekip çalıştı. 4 günlük bir ekip çalışmasıyla 10 tırlık teknik malzeme kullanıldı. 350 m2 led döşenen 400 m2 alanı ile Türkiye'de bir ilk olan muhteşem sahne için İngiltere'den özel ses ve ışık sistemi getirildi. Sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Murat Boz'un 'Hayat Sana Güzel' şarkısında melek kanatlarıyla sahneye çıkan dansçılar izleyenleri büyüledi. Müzik dünyasının birçok ünlü simasının katıldığı konserde, Murat Boz'u izleyenler arasında ünlü sanatçı Hadise de vardı. Ünlü sanatçının, konseri, kendisine ayrılan VIP alanı yerine en önden Murat Boz'un hayranları ile birlikte izlemesi gecenin ilgi çekici anlarından biri oldu. Saatlerce öncesinde konser alanına dışında uzun kuyruklar oluşturan hayranları Maçka'da kısa süreli trafiğin kapanmasına neden oldu.

İstanbul'dan önce Bursa, İzmir, Antalya, Adana, Elazığ, Kayseri, Konya, Ankara, Eskişehir ve Samsun'da konserler veren Murat Boz, Yedigün Yaz Konserleri turnesinin son konserini 06 Eylül'de Gaziantep'te verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İşte Murat Boz Farkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement