İzleyici Yine "PARAMPARÇA" Dedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzleyici Yine "PARAMPARÇA" Dedi

09.06.2015 11:42

Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı "Paramparça", Pazartesi akşamı yine Türkiye'nin en çok izlenen yapımı oldu.

Paramparça; TNS ölçümlerine göre ABC 1 kategorisinde 9.19 reyting, 22.24 izlenme payı, tüm kişilerde ise yüzde 7.94 reyting ve yüzde 20.21 izlenme payı ile zirveye taht kurdu. Paramparça; AB kategorisinde ise 7.96 reyting ve 19.66 izlenme payı ile en yakınındaki programa fark attı.

HAZAL'IN KURTULUŞU

Hazal'ın motorcu sevgilisi Teoman hakkındaki gerçekleri öğrenen Rahmi Bey, Hazal'ın izini sürerek onu bir çiftlik evinde buldu. Teoman'ın kurduğu tuzağa düşmek üzere olan Hazal ve onu kurtarmaya çalışan Rahmi Bey arasında yaşananlar izleyenleri soluksuz bıraktı. Hazal'ı kurtarmayı başaran Rahmi Bey çıkan kavga esnasında Teoman'ın ölümüne sebep oldu.

RAHMİ BEY VE HAZAL YALIDA

Paramparça'da beklenmedik olayların yaşandığı gecenin bir diğer sürprizi ise Rahmi Bey'in yalıya dönüşü oldu. Hayatını hiçe sayarak kızını kurtaran babasını affeden Cihan'ın onu yalıya geri getirmesi Dilara ile yeni bir tartışma konusu yarattı.

KIZININ MUTLULUĞU İÇİN KIZINDAN VAZGEÇTİ

Gülseren ise kızının içine düştüğü bu durumdan dolayı kendisini suçladı ve artık kızını koruyamadığını düşündüğü için Hazal'ı yalıya gönderdi. Hem Cansu'dan hem de Hazal'dan vazgeçmeye karar veren Gülseren'in dramı izleyenleri derinden yaraladı. Yalının kapısına gelen polisler ise işlerin daha da karışacağının habercisi oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzleyici Yine 'PARAMPARÇA' Dedi - Son Dakika


Advertisement