İzmir'de "Ayın Polisleri" Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de "Ayın Polisleri" Ödüllendirildi

İzmir'de "Ayın Polisleri" uygulamasında son iki ayda asayiş, olay yeri inceleme şubesi ile merkez ve diğer ilçelerden seçilen en başarılı 10 polise ödülleri verildi.

07.08.2016 12:40

İzmir'de "Ayın Polisleri" uygulamasında son iki ayda asayiş, olay yeri inceleme şubesi ile merkez ve diğer ilçelerden seçilen en başarılı 10 polise ödülleri verildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından polisin hizmet kalitesini ve görevde verimliliği artırmak amacıyla başlatılan "Ayın Polisleri" uygulamasını yürüten komisyon, Haziran ve Temmuz aylarının en başarılı polislerini belirledi.

Buna göre, Bornova ilçesinde görevli polis memuru Sabri Saklakoğlu, Konak ilçesinde görevli polis memuru Hüseyin Ulutaş, polis memuru Kamuran Yılmaz asayiş olaylarında gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı Haziran ayının, polis memurları Ramazan Ünal, Mahir Çayır, Acuner Güneş, Temmuz ayının, "ayın asayiş polisleri" seçildi.

Buca ilçesinde, kuyumcudan yağmaya teşebbüs ve kasten yaralama olayını gerçekleştiren zanlının yakalanmasını sağlayan Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Başpolis memuru Mustafa Yerkazan "ayın olay yeri inceleme şube polisi" oldu.

Konak ilçesinde, polis memuru Erkan Ergül, Buca ilçesinde polis memuru Mahmut Nedim Ceylan, "Ayın Merkez İlçeler Polisi", Urla'da polis memuru Cengiz Akkoyun ve Ödemiş ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ/PDY) darbe girişimiyle ilgili yapılan çalışmalarda göstermiş olduğu başarıdan dolayı polis memuru Mehmet Salih Atila "ayın dış ilçeler polisi" seçildi.

İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, makamında kabul ettiği, ayın Polislerini gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, çeyrek altın ve başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de 'Ayın Polisleri' Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement