İzmir'de Koca Dehşeti: Eşi ve 2 Kızını Öldürdü, Kendi Kafasına Sıktı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Koca Dehşeti: Eşi ve 2 Kızını Öldürdü, Kendi Kafasına Sıktı

İzmir\'de Koca Dehşeti: Eşi ve 2 Kızını Öldürdü, Kendi Kafasına Sıktı

İzmir'de Enver Ö. isimli şahıs, eşi ve 2 kızını öldürdükten sonra başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi. Evde bulunan küçük torun ise kaçarak kurtuldu.

10.02.2015 07:52  Güncelleme: 08:50

İzmir'in Buca İlçesi'nde saat 03.30 sıralarında Yenigün Mahallesi 267/3 Sokak'taki 5 numaralı dairede 55 yaşındaki Enver Ö., tartıştığı eşi ve 2 kızını tabancayla vurarak öldürdükten sonra başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi. Gözlerinin önünde cinayet işlenen Enver Ö.'nün torunu 11 yaşındaki Ayça A. evden kaçarak kurtuldu.

ÖLÜM YAĞDIRDI

İki kız babası emekli Enver Ö. eşi, 59 yaşındaki Mekkiye Ö. ile belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Enver Ö. ruhsatlı tabancasıyla eşinin kalbine ateş etti. Enver Ö., tabanca sesini duyarak odaya giren kızları Nesrin Ö. ve Duygu Ö.'nün başına ateş etti.

KÜÇÜK TORUN KOMŞUYA KAÇTI

Bu sırada olanları gören Enver Ö.'nün torunu evden kaçarak alt kattaki komşularına sığındı. Enver Ö. ise, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar girişiminde bulundu. Bina sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mekkiye Ö., Nesrin Ö. ve Duygu Ö.'nün öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Enver Ö. ise ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Enver Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

KÜÇÜK KIZ ŞOKE OLDU

Gözleri önünde dedesinin, anneannesini, anne ve teyzesinin öldürüldüğünü gören, kaçarak alt kattaki komşularına sığınan 11 yaşındaki A.A., Cinayet Büro ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü. Şoke olan A.A.'nın, eşinden bir süre önce boşanan N.Ö.'nün kızı olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Koca Dehşeti: Eşi ve 2 Kızını Öldürdü, Kendi Kafasına Sıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • o apartmanda bir kürt aile olsaydı hemen bu oaly: o apartmanda bir kürt aile olsaydı hemen bu oalyı önlerdi. kürtler korkusuz ve vicdan sahibidir. 9 57 Yanıtla
  • böyle pislik işler kürtlerde hiç görülmez.: böyle pislik işler kürtlerde hiç görülmez. 3 59 Yanıtla
  • ÖZTUNALI: SEBEBİ NE OLURSA OLSUN SONUÇ BU OLMAMALIYDI ÖLENLERE RABBİM RAHMET EYLESİN. 23 0 Yanıtla
  • tatar: dini değerlerden uzaklaşıyor insanlık dini değerleri olmayan insan freni olmayan arabaya benzer onu men edecek frenliyecek mekanizma yoksa insan herşeyi yapar dinimizde öldürmek yoktur haramdır günahtır bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek kadar büyüktür vebali kendi canına kıymanınsa afı yoktur bir insan büütün insanlığı öldürmüşse bile enınde sonunda afedilecektir ama kendi canına kıyanın afı olmaz dinen yasaklanmıştır 8 2 Yanıtla
  • hülooğğğ: ohaaaa 3 1 Yanıtla

Advertisement