İzmir'de Cinnet: Eşi ve 2 Kızını Öldürdü, İntihar Girişiminde Bulundu (2) - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Cinnet: Eşi ve 2 Kızını Öldürdü, İntihar Girişiminde Bulundu (2)

İzmir\'de Cinnet: Eşi ve 2 Kızını Öldürdü, İntihar Girişiminde Bulundu (2)

Komşularına SAĞINIP KURTULDU İzmir'in Buca İlçesi'nde tartıştığı eşi ve 2 kızını öldürdükten sonra intihara kalkışan Enver Özdemir'in tedavisine devam ediliyor.

10.02.2015 13:18

Komşularına SAĞINIP KURTULDU

İzmir'in Buca İlçesi'nde tartıştığı eşi ve 2 kızını öldürdükten sonra intihara kalkışan Enver Özdemir'in tedavisine devam ediliyor. Kurşunun başının bir tarafından girip diğer tarafından çıktığı Enver Özdemir'in hayati tehlikesi devam ediyor.

Bu arada korkunç olayın ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Tekel'den emekli olan ancak zaman zaman da kuyumcularda çalışan Enver Özdemir'in, maddi sıkıntısının olmadığı öğrenildi. Yaklaşık 8 ay önce de bulundurma ruhsatlı tabanca alan Özdemir'in, sinirli bir yapıya sahip olduğu, sık sık eşi ve kızlarıyla tartıştığı ileri sürüldü. Olayın tek tanığı olan, Enver Özdemir'in torunu 11 yaşındaki A.A. da, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne, yakınlarını ve psikologların yardımıyla şoktan kurtulmaya çalıştı. Eşinden boşanıp babasının evine dönen Nesrin Özdemir'in kızı olan A.A.'nın, evde sürekli bir tartışma ortamının olduğunu söylediği öğrenildi.

Korkunç olay sonrasında torun A.A.'nın sığındığı hemen alt katlarında oturan sınıf arkadaşı S.K. ile ağabeyi Mertcan K. de o anlarda yaşananları anlattı. Mertcan K. "A.A., elinde cep telefonu ve anahtarla bizim kapımızı çaldı. Kapıyı açtık. Ağlayarak, kendisine yardım etmemizi istedi ve dedesinin annesini, anneannesini ve teyzesini vurduğunu üçünün de yerde yattığını söyledi. Biz ilk başta inanamadık. Sonra da babam polise haber verdi. Polisler geldiğinde olayın doğru olduğu ortaya çıktı zaten. Burada ilk önce dayısını aradı. Olayı söyledi" dedi.

Bu arada apartmanın çevresinde oturanlar ise iki gün önce yine aynı bölgeden silah sesi duyduklarını ifade etti. Ancak polisin evde daha önce silah kullanıldığına ilişkin bilgiye ulaşmadığı açıklandı.

Bu arada, Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Mekkiye Özdemir ile kızları Nesrin Özdemir ve Duygu Özdemir'in, İzmir'de toprağa verilecekleri açıklandı. - İn

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Cinnet: Eşi ve 2 Kızını Öldürdü, İntihar Girişiminde Bulundu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement