İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheli Tutuklandı

İzmir\'de Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheli Tutuklandı

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği bünyesinde kurulan Narko-Alan timleri, uyuşturucu ticareti yapan bir şüpheliyi belirledi. Şüphelinin evine yapılan baskında bir miktar uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

17.06.2023 00:10  Güncelleme: 00:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik kurulan özel polis ekibi faaliyetlerini sürdürüyor. Uyuşturucu taciri olduğu değerlendirilen şüphelinin evine yapılan baskında bir miktar uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirilirken şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından tutuklandı.

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği bünyesinde kurulan ve uyuşturucu ticaretine karşı özel faaliyetler yürüten Narko-Alan timleri, ilçede uyuşturucu ticareti yapan bir şüpheliyi belirledi. Yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından, Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatla E.Y. adlı şüphelinin evine operasyon düzenlendi. Adreste yapılan aramada, bir miktar esrar ve skank esrar maddesi ile hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan E.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement