İzmir'de yapılan operasyonda 12 kilo esrar ele geçirildi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de yapılan operasyonda 12 kilo esrar ele geçirildi

İzmir\'de yapılan operasyonda 12 kilo esrar ele geçirildi

İzmir'in Buca ve Narlıdere ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda toplam 12 kilo 379 gram esrar ele geçirildi; 1 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ile İstihbarat Şube ekipleri, Buca ve Narlıdere ilçelerindeki 2 ayrı evde uyuşturucu olduğu bilgisine ulaştı. Söz konusu 2 eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda toplam 12 kilo 379 gram esrar ve 1 hassas terazi ele geçirildi. 1 şüpheli, gözaltına alındı. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklandı.

27.10.2023 11:03
İZMİR'in Buca ve Narlıdere ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda toplam 12 kilo 379 gram esrar ele geçirildi; 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ile İstihbarat Şube ekipleri, Buca ve Narlıdere ilçelerindeki 2 ayrı evde uyuşturucu olduğu bilgisine ulaştı. Söz konusu 2 eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda toplam 12 kilo 379 gram esrar ve 1 hassas terazi ele geçirildi. 1 şüpheli, gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de yapılan operasyonda 12 kilo esrar ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement