İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı Öztürk Gözaltında - Son Dakika
Güncel

İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı Öztürk Gözaltında

İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı Öztürk Gözaltında

İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen ihaleye fesat karıştırmak ve limanlardaki işlemlerde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla başlatılan operasyonun İzmir ayağında, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk’ün de bulunduğu öğrenildi.

07.01.2014 15:24

İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen ihaleye fesat karıştırmak ve limanlardaki işlemlerde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla başlatılan operasyonun İzmir ayağında, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk'ün de bulunduğu öğrenildi.

Bu arada İzmir merkezli operasyonda, gözaltına alınan kişilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Operasyon kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde gözaltına alınan bir kişinin de İzmir'e getirildiği bildirildi.

TCDD Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Soruşturma, İzmir Cumhuriyet Savcılığınca gizli olarak yürütülmektedir. Soruşturma içeriği hakkında basında çıkan haberlerin savcılık soruşturmasıyla ilgisinin bulunup bulunmadığı kuruluşumuzun bilgisi haricindedir. TCDD Genel Müdürlüğünde arama yapılmamıştır." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı Öztürk Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement