İzmir Foça' da Engin Günaydın Şov - Son Dakika
Güncel

İzmir Foça' da Engin Günaydın Şov

İzmir Foça\' da Engin Günaydın Şov

Basketbol yorumcusu ve program yapımcısı İsmet Badem'in sunduğu, TBF İzmir İl Temsilcisi Halil Öztürk'ün yönettiği gösteri maçı, ilginç hakem kararları ve meydanı dolduran izleyicilerin alkışlarıyla tam bir şova dönüştü.

21.07.2013 13:32

Basketbol yorumcusu ve program yapımcısı İsmet Badem'in sunduğu, TBF İzmir İl Temsilcisi Halil Öztürk'ün yönettiği gösteri maçı, ilginç hakem kararları ve meydanı dolduran izleyicilerin alkışlarıyla tam bir şova dönüştü. Ünlü sanatçı, takımının kazandığı iki sayılık serbest atışı bir türlü sayıya çeviremezken, hakemin türlü bahanelerle atışı 6 kez tekrarlatması da işe yaramadı. Topu bir türlü çemberden geçiremeyen Engin Günaydın, seyircilerin alkışları arasında karşılaşmayı tamamladı.

Öte yandan Demokrası Meydanı'nda yan yana kurulan iki ayrı sahada gerçekleşen turnuvaya 51 takım katıldı. Ev sahipliğini Foça Belediyesi'nin, sponsorluğunu Adidas'ın üstlendiği organizasyonda bayanlardan oluşan iki takım gösteri maçı yaparken, erkekler ise büyükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde mücadele etti. İki gün sürecek müsabakalar sonunda büyüklerde birinci olacak ekip, diğer 9 bölgenin birincileriyle İstanbul'da düzenlenecek finallere katılacak. Türkiye şampiyonu olacak takım ise ülkemizi dünya şampiyonasında temsil edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Foça' da Engin Günaydın Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement