İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şehit Yakınları ve Gazilere İftar - Son Dakika
Güncel

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şehit Yakınları ve Gazilere İftar

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şehit Yakınları ve Gazilere İftar

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Yahşi, 15 Temmuz şehitlerine minnettar olduklarını vurgulayarak, emanetleri için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

09.06.2017 11:42  Güncelleme: 12:05

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kentteki şehit yakınları ve gazilere iftar verdi.

Balçova Termal Oteli Kardelen Salonu'nda düzenlenen iftar, Türk Tasavvuf Müziği Dinletisi ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İftar vaktiden önce şehitler için dua edildi.

"ECDADIMIZIN EMANETLERİNİ YERE DÜŞÜRMEMEK İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPMAYA HAZIRIZ"

İftarda konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, terörle mücadelede ve 15 Temmuz darbe girişimde yaşamını yitiren şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, gazilere de şifa diledi.

Türk milletinin tarihinin her döneminde inancı, vatanı, bağımsızlığı, bayrağı, ezanı gibi mukaddes bildiği değerler adına canı pahasına mücadele vermekten çekinmediğine dikkat çeken Yahşi, "Bugün de istiklalimize ve istikbalimize yönelik her saldırıya karşı aynı şuur ve kararlılıkla mücadele ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Ecdadımızın emanetlerini yere düşürmemek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" diye konuştu.

"VATANI İÇİN CANINI VEREN ŞEHİTLERE MİNNETTARIZ"

Yahşi, vatan için canını veren şehitlere minnettar olduğunu ve onları asla unutmayacaklarını vurgulayarak, "Şehitlerimizin emaneti olarak gördüğümüz geride bıraktıkları yakınlarına, aynı şekilde sahip çıkmak boynumuzun borcudur" dedi.

Dün kentteki özel eğitim öğrencileri ve ailelerine iftar veren İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yarın da öksüz öğrencilere iftar verecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şehit Yakınları ve Gazilere İftar - Son Dakika


Advertisement