İzmir merkezli 11 ilde "yasa dışı dinleme yaptıkları" iddia edilen emniyet mensuplarına yönelik operasyon kapsamında aranan Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde görevli bir polis memurunun raporlu olduğu ve adresinde bulunamadığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, paralel yapı tarafından "usulsüz dinlenildiği"ni belirten ve aralarında akademisyen, asker, emniyet ve basın mensuplarının da bulunduğu çok sayıda müştekinin şikayeti üzerine soruşturma başlattı.
Operasyon kapsamında aranan Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde görevli bir polis memurunun raporlu olduğu, yapılan aramada adresinde bulunamadığı öğrenildi. - Malatya
Son Dakika › Güncel › İzmir Merkezli 'Paralel Yapı' Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?