İzmir2turan Çolak, Baba Evine Döndü - Son Dakika
Güncel

İzmir2turan Çolak, Baba Evine Döndü

İzmir2turan Çolak, Baba Evine Döndü

Türkiye'nin dördüncü yüz nakli yapılan kişisi 35 yaşındaki Turan Çolak, ameliyattan 93 gün sonra taburcu olduktan sonra Kiraz İleçesi Sırımlı Köyü'ndeki baba evine döndü.

18.08.2012 17:26

Türkiye'nin dördüncü yüz nakli yapılan kişisi 35 yaşındaki Turan Çolak, ameliyattan 93 gün sonra taburcu olduktan sonra Kiraz İleçesi Sırımlı Köyü'ndeki baba evine döndü. Annesi tarafından gözyaşları ile karşılanan Turan Çolak Ramazan Bayramını ailesi ile geçireceği için çok mutlu olduğunu belirterek "Aylar sonra evime dönebildiğim için çok mutluyum. Annemi, babamı, kardeşlerimi, yeğenlerimi, köyümü çok özledim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Kimseye sarılamıyorum çünkü temasta bulunmam yasak. 24 Ağustos Cuma günü tekrar Antalya'ya döneceğim. Doktorum 3 ayı atlattıktan sonra daha iyi olacağımı söyledi" dedi.

Artık yeni bir hayata başladığını ve dünya evine girmek istediğini söyleyen Çolak, ? Biri ile tanıştım ve şu an için çok erken olduğu için ismini açıklamıyorum. Kendisi İzmirli değil, kavga dövüş ile başladık ama sonunun güzel olacağını düşünüyorum. Buradan onun bayramını da kutluyorum. Bu Ramazan Bayramında bana oğullarının yüzünü bağışlayarak, hayata yeniden başlamamı sağlayan aileyi ziyaret etmek istiyordum. Fakat temas etmem yasak ve ellerini öpemeyeceğim için ertelemek zorunda kaldım. Yine tekrar tekrar teşekkür ediyorum, onlara minnettarım" dedi.

Anne Necibe Çolak ? İsimlerini hatırladığım ve hatırlamadığım aylardır bize yardımcı olan, yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Oğlumu sağlıklı, dimdik gördüm ya. Artık sevinç gözyaşları döküyorum. Bizim için bayram kelimesi şimdi daha anlamlı" dedi.

Kiraz Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ve Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak 'Turan Çolak'ın sağlıklı bir şekilde Kiraz'a babasının evine döndüğü için çok mutluyuz. Dün de yanındaydık, bugün de yanındayız ve her zamanda yanında olacağız. Onu artık hep gülerken görmek istiyoruz. Hepimizin gözü aydın. Kendisine ve ailesine hiçbir zaman Allah dert, tasa, sıkıntı vermesin ve hep mutlu olsunlar. Çifte bayram yaşıyoruz" ifadelerini de bulundu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: ADNAN ERİŞ/ KİRAZ (DHA)

DHA FEED

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir2turan Çolak, Baba Evine Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement