Jaeger-LeCoultre "Açık Kalp - Open Heart" Belgeselini Destekliyor - Son Dakika
Güncel

Jaeger-LeCoultre "Açık Kalp - Open Heart" Belgeselini Destekliyor

Jaeger-LeCoultre "Açık Kalp - Open Heart" Belgeselini Destekliyor

Kısa metraj bir belgesel olan "Açık Kalp – Open Heart", Kief Davidson ve Cori Shepherd Stern tarafından yönetildi.

08.03.2013 14:35

Jaeger-LeCoultre Kısa Metraj Film Dalında Oscar'a Aday Gösterilen "Açık Kalp - Open Heart" Adlı Belgeseli Destekliyor.

Jaeger-LeCoultre, EMERGENCY tarafından yapılan Afrika'nın tek ücretsiz Kalp Hastanesi SALAM CENTER' da çekilen ve kısa belgesel dalında Oscar'a aday gösterilen "Açık Kalp – Open Heart" adlı belgesel niteliğindeki kısa metraj filmin gösterimini destekleme kararı aldığını açıkladı. Bu vesile ile Jaeger-LeCoultre, insani amaçlı uluslararası organizasyon EMERGENCY ile ilişkilerini sürdüreceğini duyurdu.

Kısa metraj bir belgesel olan "Açık Kalp – Open Heart", Kief Davidson ve Cori Shepherd Stern tarafından yönetildi. EMERGENCY tarafından işletilen Salam Center olarak adlandırılan Afrika'nın tek ücretsiz kalp hastanesinde açık kalp ameliyatı olmak üzere yola çıkmış sekiz Rwandanlı çocuğun hikayesini konu ediliyor. En İyi Kısa Film kategorisinde Oscar'a aday olarak gösterilen "Açık Kalp – Open Heart"'ın gösterimine yönelik destek kararı alan Jaeger-LeCoultre, aynı zamanda EMERGENCY'nin San Fransisco şubesi EMERGENCY USA'ya, insanların yaşamını kurtaran bu çalışmalara destek sunmak amacıyla bağışta bulunacak.

Jaeger-LeCoultre ve EMERGENCY Arasındaki Geçmiş İşbirliği

İsviçre'nin üst düzey saat üreticisi ile EMERGENCY'nin geçmişte başlayan organik bir ilişkisi bulunmakta. Jaeger-LeCoultre Salam Center'a destek olmaya yönelik ilk etkinliğini, 2011 senesinde kült modeli Reverso'nun 80. Yıl kutlamaları sırasında gerçekleştirmişti. Jaeger-LeCoultre, SALAM CENTER'da yatan kalp hastası 10 çocuk ve yetişkinin operasyonlarını finanse etti. Jaeger-LeCoultre 2012 yılında da EMERGENCY ile yeni bir proje geliştirerek, EMERGENCY'nin Afganistan'ın Anabah kentinde kurulan doğum merkezini destekleme kararı aldı ve 10 gün boyunca yaklaşık 100 bebeğin doğumuna finansman sağladı. Her iki etkinlikte Jaeger-LeCoultre'nin resmi sponsoru olduğu Venedik Film Festivali süresince gerçekleştirildi.

Nitekim 2011 senesindeki etkinlikte SALAM CENTER'ın kırmızı bir kalp ile sembolize edildiği özel gravürlü bir Reverso saat tasarlandı. Bu projeye destek vermek isteyen tüm ünlüler Venedik Film Festivalinin kırmızı halısında bu saatleri taktı ve ellerini kalplerine götürerek selam verdiler. İşte bu sembol Salam Center projesine yönelik kişisel desteğin bir sembolü olarak belirlendi. Festival sonrası açık arttırmayla satılan saatlerin geliri SALAM CENTER'a bağışlandı. 2012 senesinde ise Venedik Film Festivali'nin kırmızı halısında yürüyen ünlülerin kolunu ANABAH Doğum Merkezi'ni sembolize etmek için tasarlanmış özel gül gravürlü Reverso'lar süslüyordu. Ellerinde ise verdikleri kişisel desteği ifade etmek amacıyla bir gül taşıyorlardı. Gül gravürlü özel Reverso saatlerinin satış geliri bu sefer de ANABAH Doğum Merkezi'ne yönlendirildi.

Jaeger-LeCoultre'nin eşsiz saat koleksiyonu, Sapan Mücevherat tarafından işletilen Nişantaşı Altın Sokak'ta bulunan Jaeger-LeCoultre Boutique'nin yanı sıra, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki "Damas" Butik'te, Istanbul Flyinn Alışveriş Merkezi'ndeki "Sapphire" ile Ankara Armada ve Kentpark Alışveriş Merkezleri'nde konumlanan "Greenwich" butiklerinde saat severlerin beğenisine sunuluyor. Antalya bölgesindeki Jaeger-LeCoultre satış noktaları arasında ise, Terracity Alışveriş Merkezi'nin içinde konumlanan "Damas" Butik'in yanı sıra, "Argos Center", "Rom Sümer" ve Kemer Çarşı içinde konumlanan "Viking" bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jaeger-LeCoultre 'Açık Kalp - Open Heart' Belgeselini Destekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement