Jeremy Scott Pepsimoji İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Jeremy Scott Pepsimoji İşbirliği

Jeremy Scott Pepsimoji İşbirliği

Bırakın istediğinizi kelimeler değil "Pepsimojiler" anlatsın

01.08.2016 12:02  Güncelleme: 12:03

Pepsi, dünyanın global ve en eğlenceli dili olan emojileri, dijital klavyelerden şişe ve kutulara ve bir de büyük bir sürpriz ile gözlüklere taşıyor. 600'den fazla tescilli tasarımı ile Pepsimojiler, bir milyondan fazla şişe ve teneke kutuların üzerinde hislerinize tercüman oluyor. Türkiye'de de satışa sunulacak bu özel tasarımlar yazın renkli dünyasını ve enerjisini yansıtacak…

Hem global hem yerel tasarımları ile dikkat çeken Pepsimojiler, dünyaca ünlü isimler ile işbirliği yapılarak hazırlandı. Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Jeremy Scott, görsel zenginliği ile sıra dışı fotoğraflara imza atan moda fotoğrafçısı Ben Watts ve Instagram fenomeni Daniel Arnold Pepsimoji kampanyası güçlerini birleştirdi; ortaya oldukça eğlenceli PepsiMojiler çıktı.

Jeremy Scott konuyla ilgili olarak "Pepsi her zaman benim için bir içecekten çok daha fazlası oldu. Pepsi popüler kültürün bir ikonu ve bu aralar emojilerden daha çok popüler kültürü tanımlayan ne var ki? l PepsiMoji ile çalışmaktan çok heyecan duyuyorum. Bu güneş gözlüklerinin yepyeni bir medya da gösteriminin yapılması çok heyecan verici" şeklinde bir yorumda bulundu.

Pepsi ile Giyin…

Bu yaz, Pepsi yalnızca kutu ve şişeleri ile değil Pepsimojili gözlükleri ile de yaz mevsimine renk katacak. Tüketicilerinin dünyayı PepsiMoji ile renklendirilmiş gözlükleriyle görmelerini sağlayacak. Modacı Jeremy Scott'ın sınırlı sayıda tasarladığı, emojilerden esinlenmiş Pepsi x Jeremy Scott koleksiyonu ile tanışacaklar. Özel tescilli PepsiMoji tasarımları ile hazırlanan güneş gözlükleri bu xxxx tarihinde piyasaya çıkacak.

#PepsiMoji piyasaya sunuldu

Pepsi, canlı ve oyunsal PepsiMoji karakterlerini vitrine çıkarmak için ünlü fotoğrafçı Ben Wattson ile de bir ortaklığa gitti. Bir seri çarpıcı fotoğrafın dışında, Instagram'ın en çok takip edilen sokak fotoğrafçısı Daniel Wattson, #PepsiMoji hikayelerini paylaşmaya başladı.

Watts'ın sıra dışı, etkileyici ve anlamlı gerçek hayat fotoğrafları PepsiMoji'nin eğlenceli karakterleri ile birleşince ortaya renkli görüntüler çıkıyor. Arnold'un samimi sokak fotoğrafları PepsiMoji çizimlerini tamamlıyor ve görsel olarak onlara zenginlik katıyor.

PepsiMoji'yi deneyimlemek ve tüm kataloğu görmek için PepsiMoji Keyboard App'ı ücretsiz olarak Apple App'dan ve Google Play'den indirebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jeremy Scott Pepsimoji İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement