Jessie J ile Tanışmak İsteyenler - Son Dakika
Güncel

Jessie J ile Tanışmak İsteyenler

Jessie J ile Tanışmak İsteyenler

Jessie J ile tanışma hayali TTNET Müzik ile gerçek oluyor.

01.06.2012 16:25

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, ünlü İngiliz pop müzik sanatçısı Jessie J'nin 26 Haziran Salı akşamı İstanbul KüçükÇiftlik Park'ta düzenlenecek konseri için 5 kişiye davetiye veriyor. Üstelik davetiye kazanan 5 şanslı TTNET Müzik kullanıcısı, Jessie J ile tanışma fırsatı da elde edecek. TTNET Müzik sitesi üzerinden üye girişi yaparak, Jessie J'nin şarkılarını en çok dinleyen 5 kişiden biri olarak, bu unutulmaz konserde yerinizi alabilir ve ünlü sanatçı ile tanışabilirsiniz.

TTNET Müzik ile Jessie J hayranlarının hayalleri gerçek oluyor. TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, 2012 yazının heyecan verici konserlerinden biri olan Jessie J konseri için 5 kullanıcısına davetiye kazanma şansı veriyor. TTNET Müzik'ten davetiye kazanan 5 şanslı müziksever dünyaca ünlü şarkıcı Jessie J ile tanışma fırsatı da elde edecek.

2011 yılında yayınladığı ilk albümü "Who Are You" ile büyük başarı yakalayan, "Price Tag" adlı şarkısıyla birçok listede 1. olan İngiliz şarkıcı Jessie J, 26 Haziran Salı akşamı Maçka KüçükÇiftlik Park'ta konser verecek. Jessie J'nin TTNET Müzik'te yer alan şarkılarını en çok dinleyen 5 kişi, şarkıcının merakla beklenen konserine davetiye ve ünlü şarkıcının kendisi ile tanışma fırsatı kazanacak. TTNET

Müzik kullanıcılarının bu unutulmaz deneyimi yaşamak için Jessie J'nin şarkılarını dinlemekle birlikte iletişim bilgilerini de güncellemiş olması gerekiyor. Davetiye kazanma şansı 20 Haziran günü saat 09.00'a kadar devam edecek. Kazanan TTNET Müzik kullanıcıları 22 Haziran'da TTNET Müzik Facebook sayfasında ilan edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jessie J ile Tanışmak İsteyenler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement