Jurassic Land'da Ekim Ayı Çocuklara Güzel! - Son Dakika
Güncel

Jurassic Land'da Ekim Ayı Çocuklara Güzel!

Jurassic Land\'da Ekim Ayı Çocuklara Güzel!

Jurassic Land, tüm çocukları bayram süresince birbirinden eğlenceli ve el becerilerini geliştirici aktivitelere davet ediyor.

17.10.2012 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

JURASSIC LAND KURBAN BAYRAMI'NIN YANI SIRA "DÜNYA DİNOZOR AYI"NI DA KUTLUYOR.

Fantastik bir dünyanın kapılarını açan, Avrupa'nın en büyük dinozor temalı parkı olan ve Forum İstanbul AVM'nin içinde 10bin m2 alan üzerine kurulu Jurassic Land, bu bayram hem ebeveynleri hem de çocukları mutlu etmeyi hedefledi. Çocukların hem el becerilerini geliştirecekleri hem de keşfetmenin heyecanını yaşayacakları aktiviteleri de fantastik gezinin içine kattı. Çocuklar kaşif paleontolog sertifikası almaya hak kazanacakları kazı aktivitesine katılabilecek, heyecanlı bir turun ardından favori dinozorları resmedip süsleyebilecekleri t-shirt boyama etkinliğinde yer alabilecekler. İsterlerse en sevdiklerine hediye edebilecekleri bir resim çerçevesi veya hediye kartı yapabilecek ya da dünyada yaşamış en görkemli ve korkutucu canlıların yumurtalarını istedikleri gibi boyamanın keyfini yaşayacaklar.

Ekim ayı "Dünya Dinozor Ayı"

Dünya üzerinde yaşamış en görkemli ve en tehlikeli canlı türü olan dinozorlar Ekim ayında kendilerinden daha çok söz ettirecek. Yıllardır dünyada kutlanan "Dinozor Ayı" bu yıldan itibaren Türkiye'de de kutlanıyor. Avrupa'nın en büyük dinozor temalı parkı olan Jurassic Land tüm dinozor tutkunlarını "Dinozor Ayı"nı kutlamaya davet ediyor. Ekim ayı boyunca çeşitli hediyelerle karşılanacak olan ziyaretçiler, dinozorlara ait merak ettikleri pek çok bilgiye sahip olabilecekler. Dinozor temalı etkinliklere katılabilecek olan çocuklar Jurassic Land'ın mağazasından dinozorlara dair yüzlerce ürüne de kolayca ulaşabilecek, en sevdikleri dinozorlarla fotoğraf çektirebilecekler.

"Dinozor Ayı" nasıl kutlanır?

Dinozor teması işleyen bir müze ziyaret edilir,

Dinozorları konu alan kitaplar okunur ve arkadaşlarla paylaşılır,

Dinozor temalı kıyafetler giyilir,

Mümkünse dinozorlarla fotoğraf çektirilir,

Dinozorların başrolde olduğu filmler izlenir,

Dinozor dekorlu alanlarda gezilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jurassic Land'da Ekim Ayı Çocuklara Güzel! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement