Jw Marrıott Bodrum Açılış Daveti Karaköy'de Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Jw Marrıott Bodrum Açılış Daveti Karaköy'de Yapıldı

Jw Marrıott Bodrum Açılış Daveti Karaköy\'de Yapıldı

Yatırımı Akkanat Holding’e ait bir Marriott International markası olan JW Marriott Bodrum, 15 Mayıs’tan itibaren Yalıkavak’ta konuklarını ağırlayacağı otel açılışını Karaköy’de düzenlenen görkemli bir davet ile kutladı.

15.05.2015 15:40

Yatırımı Akkanat Holding'e ait bir Marriott International markası olan JW Marriott Bodrum, 15 Mayıs'tan itibaren Yalıkavak'ta konuklarını ağırlayacağı otel açılışını Karaköy'de düzenlenen görkemli bir davet ile kutladı.

Yaklaşık 150 milyon dolarlık yatırım bütçesiyle Bodrum Yarımadası'nın yeni gözdesi Yalıkavak'ta açılacak otelin davetine Ayhan Sicimoğlu, Güneri Civaoğlu, Hüsnü Güreli, Mehmet Ali ve Betül Ulusoy, Erol Özmandıracı, Hasan Arat, Merve Hasman, Hande Yüce gibi sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı. Akkanat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akkanat ve JW Marriott Bodrum Genel Müdürü Kenneth Millar'ın açılış konuşmasıyla start alan gecede, Bodrum'dan ilham alan ilgi çekici makyajlarıyla davetlileri karşılayan pandomim sanatçıları ve binanın roof'unda Karaköy'ün eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen özel bar şovu davetlilere keyifli anlar yaşattı. Bodrum'u hatırlatan begonviller, mandalina ağaçları, su kabakları ve romantik fenerlerle Aisha Wedding tarafından dekore edilen davet alanı, özlenen Bodrum atmosferiyle seçkin misafirleri büyüledi.

JW Marriott Bodrum, Bodrum'un parlayan yıldızı Palmarina Yalıkavak'a sadece 5 kilometre uzaklıkta, Bodrum Yarımadası'nın kuşattığı muhteşem bir koyda Ege Denizi'nin turkuaz mavisi sularına göz kırpıyor. Tümü deniz manzaralı, teraslı ve modern tasarıma sahip 107 odasıyla JW Marriott Bodrum, teknelerin yanaşabildiği özel iskelesi ve plajı, 'Sonsuzluk Havuzu' dahil iki açık havuz ve kapalı havuzu, tuz odası ve 20 bakım odası bulunan 2 bin 700 metrekarelik modern SPA'sı, çocuk kulübü, büyüleyici gün batımının eşlik ettiği açık davet alanları, birbirinden farklı lezzetlerin sunulduğu yedi adet restoranı ve barı ile misafirlerine ev sahipliği yapmaya hazır. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jw Marrıott Bodrum Açılış Daveti Karaköy'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement