Kabin Memurlarına Bir Destek de CHP'den - Son Dakika
Güncel

Kabin Memurlarına Bir Destek de CHP'den

Kabin Memurlarına Bir Destek de CHP\'den

THY'nin iş akitlerine son verilmesinin ardından 331 gündür eylemlerini sürdüren kabin memurlarına bir destek de CHP'den geldi.

24.04.2013 15:02  Güncelleme: 15:06

Türk Hava Yolları'nda (THY) iş akitlerine son verilmesinin ardından 331 gündür eylemlerini sürdüren Hava-İş Sendikasına bağlı kabin memurlarına bir destek de CHP'den geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP İl başkan yardımcıları, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Geliş Katı'nda eylemlerini sürdüren Hava-İş Sendikası üyelerini ziyaret etti. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen CHP heyetini Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin karşıladı. Ayçin, CHP'li üyelerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eylemde 331. günü geride bıraktıklarını bildirdi. CHP'nin teşkilat olarak THY işçilerinin her zaman yanında durduğunu söyleyen Ayçin, "331 gündür bizi yalnız bırakmadınız ve moral değerlerimizi yükselttiniz. İşine geri dönmeyi bekleyen 305 THY işçisi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsında bu partimize minnettardır ve teşekkürlerini sunuyor" dedi.

KÜÇÜK EMİNE'DEN SLOGANLI DESTEK

Slogan atarak eylemlerini sürdüren Hava-İş Sendikası üyelerine bir destek de küçük Emine'den geldi. Ablaları ve ağabeylerinin sloganlarına karşılık veren Emine Zümrüt Dünder herkesin ilgi odağı oldu. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kabin Memurlarına Bir Destek de CHP'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement