Kadıköy'de "ATA'YA Saygı Zinciri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kadıköy'de "ATA'YA Saygı Zinciri

Kadıköy\'de "ATA\'YA Saygı Zinciri
09.11.2015 14:29  Güncelleme: 14:30

10 Kasım'da Kadıköy Belediyesi'nin organizasyonuyla Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahili Yürüyüş Yolu arasında yaklaşık 6.5 kilometrelik "ATA'ya Saygı Zinciri" oluşturulacak.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa yolculuğunun 77. yılında binlerce kişi Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahil yürüyüş yolunda bir araya gelip "ATA'ya Saygı Zinciri" oluşturacaklar.

Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin öncülüğünde dördüncüsü düzenlenen ATA'ya Saygı Zinciri'nde, binlerce insan bir araya gelerek Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüzleştiği an olan saat 9'u 5 geçe saygı duruşunda bulunacak.

Saygı zinciri sonrasında tekneler de sahil boyunca kıyıya yanaşarak sirenleriyle destek verecek. Su jetleri geçiş yapacak, paramotorcular da havada bayrak açacaklar. "ATA'ya Saygı Zinciri" saygı duruşunun ardından hep birlikte söylenecek İstiklal Marşı ile sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadıköy'de 'ATA'YA Saygı Zinciri - Son Dakika


Advertisement