Kadın İsterse Filmi - Son Dakika
Güncel

Kadın İsterse Filmi

Kadın İsterse Filmi

Kadın İsterse filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kadın İsterse filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 06:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olaylar, seksi ve güzel Mia'nın (Amanda Peet), çok yakın üç arkadaşın kalbini çalmasıyla başlar. Aslında Mia’nın amacı, seks konusunda fetihler yapan ve bununla öğünen üç arkadaşa ders vermektir. Brad (Brian Van Holt), Zeke (Zorie Barber) ve Jonathan (Jonathan Abrahams) her pazar sabah kahvaltısında buluşarak birbirlerine erkek egosuna ilişkin iğneleyici ve komik gözlemlerini anlatırlar. Bu üç erkek kendilerini kadınlar konusunda uzman kabul eder. Onlar için pazar sabahları yapılan brunch’ın amacı, seks üzerine deneyimlerini birbirlerine aktarmaktır. Adeta, bu törensel buluşma için yaşarlar. Bu toplantılarında bitmek tükenmek bilmeyen baştan çıkarma hikayeleri detaylarıyla anlatılır. Kahramanlarımızdan Brad, borsada çalışan biri olarak nazik tavırlarla kadınlara yaklaşır. Zeke, bir senaryo yazarıdır. Şehir merkezinde kafede oturup hem senaryo yazar hem de kadınları avlamaya çalışır. Bu konuda da Brad kadar kendine güvenir. Jonathan, grubun en silik üyesidir. Cinsel fantezileri için banyosunda çeşit çeşit el losyonları vardır. Kadınlarla seks konusunda arkadaşlarına nazaran daha çekingendir. Eric (Judah Domke) bu üçlüye pazar brunchlarında dahil olan evli arkadaşlarıdır. O, arkadaşlarının maceralarını dinler.

Bu üç arkadaşın başına aynı hafta ilginç bir olay gelir. Hepsi kendileri açısından özel bir kadınla (Mia) tanışırlar. Bu da onlar için sessiz bir pazar brunch'ı demektir. Brad, Zeke ve Jonathan çok neşelidir çünkü yeni buldukları bu sevgi dolu ortamı kaybetmek istemezler. Evli arkadaşları Eric ise arkadaşlarının düştüğü bu duruma çok şaşırır. Üç arkadaş bir süre sonra aynı kızı sevdiklerinin farkına varır. Üçünün yolları ayrılmaya başlar. Mia, hem onların farklı yanlarını bulur hem de onlarla eğlenir. Üç arkadaş tüm bu olanlara rağmen, Mia'yla çıkmaya devam eder. Kadınlar ve erkekler arasında iyi bilinen oyunun kuralları yavaş yavaş değişmeye başlar. Olaylar, her biri kadınları avlama konusunda kendi stiline sahip üç Don Juan'ın kontrolünden çıkmak üzeredir. Uzun süreli arkadaşlıkları tehlikeye girer.

Yönetmen: Gerard Stembridge

Senaryo: Gerard Stembridge

Oyuncular: Alan Maher, Kate Hudson, Charlotte Bradley, Frances O'Connor, Stuart Townsend

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Whipped

Yapımcı Firma: BBC (British Broadcasting Corporation)

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: İrlanda

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 105 dk.

Resmi Sitesi:

Vizyon Tarihi: 14.09.2001

Son Dakika Güncel Kadın İsterse Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement