Kahraman Askerden İyi Haber Gelmiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kahraman Askerden İyi Haber Gelmiyor

Kahraman Askerden İyi Haber Gelmiyor
14.08.2012 13:28  Güncelleme: 13:33

İzmir'deki çifte bombalı saldırıda beyin ölümü gerçekleşen Uzman Çavuşun sağlık durumunda değişiklik yok.

İzmir'in Foça İlçesi'nde 1 askerin şehit olduğu çifte bombalı terör saldırısında yaralanan 11 kişi arasında bulunan ve beyin ölümü gerçekleşen, askeri servis aracının şoförü Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen'in sağlık durumunda bir değişiklik olmadığı bildirildi.

Foça'da geçen perşembe günü saat 08.00'de Deniz Üssü'nde görevli askerlerin bulunduğu servis aracına düzenlenen ikiz bombalı saldırıda Er Özkan Ateşli şehit olurken, 11 kişi de yaralandı. Askeri otobüsü kullanan ve aracı durdurarak facianın boyutunun büyümesini önleyen ağır yaralı Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Ancak Özmen'den kötü haber geldi ve beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi. Ege Üniversitesi Hastanesi'nden bugün yapılan açıklamada, yaşam destek ünitesine bağlı olan ve kalbi atan Uzman Çavuş Özmen'in sağlık durumunda bir değişiklik olmadığı bildirildi.

Ege Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği tarafından, üniversitenin haber ajansı Ege Ajans kanalıyla yapılan açıklamada, "9 Ağustos 2012 tarihinde bombalı saldırı sonucunda Ege Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen, kafa travması nedeniyle Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı'nda operasyona alınan, operasyon sonrasında ağır koma tablosunda Anestezi Yoğun Bakıma yatırılan, takip ve tedavisi devam ederken yapılan tetkik ve konsültasyonlar sonucunda 11 Ağustos 2012 tarihinde beyin ölümü gerçekleştiği saptanan Hasan Furkan Özmen yaşam destek ünitesine bağlı olarak izlenmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

(AÖ/AAA) - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahraman Askerden İyi Haber Gelmiyor - Son Dakika


Advertisement