Kalbinden Bıçaklayarak Öldürdüler - Son Dakika
Güncel

Kalbinden Bıçaklayarak Öldürdüler

Kalbinden Bıçaklayarak Öldürdüler

Adana'da 19 yaşındaki Mustafa Kemal Çullu, dayısının kızını rahatsız eden kişilerce bıçaklanarak öldürüldü.

10.12.2011 22:31

Adana'da 19 yaşındaki Mustafa Kemal Çullu, daha önce dayısının kızını rahatsız ettikleri gerekçesiyle tartıştığı kişilerin konuşmak için çağırdığı yere kardeşi ve kuzeniyle birlikte gidince canından oldu.

Olay, Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Eski Baraj Kapakları Mevkii'nde bulunan piknik alanında meydana geldi. İddiaya göre dayısının kızını rahatsız eden kişilerle daha önce tartışan Mustafa Kemal Çullu, yanına kardeşi 17 yaşındaki E.Ç., ve teyzesinin oğlu 19 yaşındaki Vahit Kanmaz'ı alıp konuşmak için telefonla arayan ve isimleri henüz belirlenemeyen kişilerin yanına gitti. Mustafa Kemal Çullu gelmeden önce, piknik alanındaki beton masada alkol aldıkları öğrenilen 6 kişi, tartışma sonrası çıkan kavgada üzerlerinde bulunan bıçak ve tornavidalarla Çullu ve kardeşine saldırdı. Vahit Kanmaz ise başına vurulan sert cisimle darp edildi. Saldırganlar olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

Kalbinden bıçaklanan Mustafa Kemal Çullu, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede yapılan kontrolde Çullu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Karnından ve sol omzundan ağır yaralanan kardeşi Emre Çullu ise Adana Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Aynı hastanede tedavisi ayakta yapılan Vahit Kanmaz, polisler tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

ARKADAŞLARI OLAYI ANLATTILAR

Polisler olay yerinde inceleme yaparken, olayı gördüklerini ileri süren E.Ç.'nin arkadaşları 16 yaşındaki F.A., ve 15 yaşındaki S.E., olay olmadan önce E.Ç.'nin kendilerini telefonla arayarak yardım istediğini söyledi. İki genç, "Onları bıçaklayanlar Mustafa Kemal ve E.Ç.'yi arayıp çağırmışlar. Onlar da kimseye haber vermeden kuzeniyle buraya gelmişler. Bizi yaralandıktan sonra aradılar. Keşke daha önce haberimiz olsaydı. Keşke buraya gelmeselerdi. Zanlılar, dayısının kızına laf atıp, takılıyorlarmış. Daha önce de kavga etmişler" diye konuştu.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili araştırma başlatırken, kaçan saldırganları yakalamak için çalışıyor. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalbinden Bıçaklayarak Öldürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement