'Kamu Çalışanlarının İş Güvencesi, Sendikaların Namus Meselesidir' - Son Dakika
Güncel

'Kamu Çalışanlarının İş Güvencesi, Sendikaların Namus Meselesidir'

\'Kamu Çalışanlarının İş Güvencesi, Sendikaların Namus Meselesidir\'

Türk Enerji- Sen Genel Başkanı Celal Karapınar, sendikaların görevinin memurun iş güvencesini korumak olduğunu söyledi.

28.02.2013 16:58

Türk Enerji- Sen Genel Başkanı Celal Karapınar, sendikaların görevinin memurun iş güvencesini korumak olduğunu söyledi. Karapınar, "Kamu çalışanlarının iş güvencesi sendikaların namus meselesidir" dedi.

Türk Enerji- Sen Zonguldak Şubesi'ni ziyaretinde konuşan Celal Karapınar, hükümetin başörtüsü meselesini bahane ederek memurun iş güvencesini elinden almaya çalıştığını ileri sürdü. Karapınar, şöyle dedi:

"'Başörtüsü meselesini Anayasa'da çözeceğiz, referanduma taşıyacağız' sözlerinin altında yatan gerçek, başörtüsü bahanesiyle kamu çalışanlarının iş güvencesini ortadan kaldırmak için zemin hazırlamaktır. Başörtüsü meselesi bizim için dün de aynı bugün de aynıdır. Türkiye Kamu- Sen hiçbir zaman baş örtüsüne karşı olmamıştır, başörtüsü gibi bir meseleyi de gündemine taşımamıştır."

Celal Karapınar, sendikaların görevinin, memurun iş güvencesini korumak olduğunu belirtti. Karapınar, "Kamu çalışanlarının iş güvencesi sendikaların namus meselesidir. Sendikalar kamu çalışanlarının iş güvencesine sahip çıkmazlarsa o zaman kuruluş amaçlarını inkar etmiş olurlar. Bugün siyasi irade ve siyasi iradenin arka bahçesini temsil eden sendikalar, gündemde yer alan iş güvencesiyle ilgili kirli bir oyun içerisine girmektedirler" diye konuştu. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Kamu Çalışanlarının İş Güvencesi, Sendikaların Namus Meselesidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement