Kamyon ile Tır İç İçe Geçti 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Kamyon ile Tır İç İçe Geçti 1 Ölü

Kamyon ile Tır İç İçe Geçti 1 Ölü

Bolu'nun Yeniçağa İlçesi'nde, sürücüsünün uyuduğu iddia edilen kamyon TIR'a arkadan çarptı.

26.08.2013 10:35

Bolu'nun Yeniçağa İlçesi'nde, sürücüsünün uyuduğu iddia edilen kamyon TIR'a arkadan çarptı. Kamyon ile TIR iç içe geçerken, yaralanan kamyon sürücüsü 1 saat 40 dakika süren çalışmalar sonucundan araçtan çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan 45 yaşındaki Yunus Kocaarslan yaşamını kaybetti.Kaza gece saat 00.50 sıralarında, D-100 Karayolu'nun Yeniçağa mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Yunus Kocaarslan idaresindeki 67 VE 355 plakalı saman yüklü kamyon Süleyman Solak idaresindeki 06 NE 122 plakalı kömür yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kamyon ile TIR iç içe geçerken, Yunus Kocaarslan araçta sıkıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun kasasında yüklü bulunan saman dolu çuvallar TIR'ın kasasına döküldü.

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Yunus Kocaarslan'ı araçtan çıkarmak için kamyonun kapısını söktü. Ancak, Yunus Kocaarslan'ı çıkarılamaması üzerine kapının yanında bulunan yerler de kesildi. İç içe geçen iki aracın birbirinden ayrılması için kaza yapan kamyon arkasına bağlanan halatla bir TIR yardımıyla çekilmek istendi. Daha sonra olay yerine gelen Yeniçağa Belediyesi'ne ait dozerle TIR'ın önüne bağlanan zincir ile araç çekilmek istendi. Zincir koparken, ikinci denemede de zincir yine koptu. Son olarak dozerin kepçesi ile kamyon kaydırılarak sürücünün yaklaşık 1 saat 40 dakika sonra sıkıştığı yerden çıkarılması sağlandı.

Yunus Kocaarslan'ın ambulansa bindirildiği sırada kaza yerine gelen yakınları ağlayarak, sinir krizleri geçirdi. Yaralanan Yunus Kocaarslan kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi'nde yaşamını kaybetti.

Kaza anını gördüğünü söyleyen bir TIR sürücüsü, Kamyon sürücüsü arkadaşımız uyudu. Korna çalıp, sellektör yaparak uyandırmaya çalıştım. Bu araç süratliydi, öndeki araç normal tonajında ağır ağır ilerliyordu. Kamyon direk gidip vurdu dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyon ile Tır İç İçe Geçti 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement