Kamyonetle Yuvarlandığı 150 Metrelik Uçurumda Öldü - Son Dakika
Güncel

Kamyonetle Yuvarlandığı 150 Metrelik Uçurumda Öldü

Kamyonetle Yuvarlandığı 150 Metrelik Uçurumda Öldü

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kamyonetiyle 150 metrelik uçuruma yuvarlanan 56 yaşındaki Ahmet Ceylan, yaşamını yitirdi.

25.01.2016 16:45

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kamyonetiyle 150 metrelik uçuruma yuvarlanan 56 yaşındaki Ahmet Ceylan, yaşamını yitirdi. Ceylan'ın cenazesi 6 saatlik çalışmanın ardından çıkarılabildi.

Gazipaşa'da restoran işletmeciliği yapan 5 çocuk babası Ahmet Ceylan, sabaha karşı 07 NBV 06 plakalı kamyonetiyle Alanya'ya doğru yola çıktı. Aydap mevkiinde Ceylan'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yoldan çıkıp, yaklaşık 150 metrelik uçurumdan yuvarlanarak deniz kıyısına düştü. Saat 09.00 sıralarında balık tutmak için koya gelen bir vatandaş, kamyoneti ve araçtan fırlayan Ahmet Ceylan'ı hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Sağlık ekiplerinin yaşamını yitirdiğini belirlediği Ahmet Ceylan'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından çevredekilerin de yardımıyla yaklaşık 100 metre yukarı taşındı. Ancak sarp kayalık nedeniyle daha fazla devam edemeyen ekipler, AKUT'tan destek istedi. Olay yerine gelen AKUT görevlileri yaklaşık 40 dakikalık uğraştan sonra Ceylan'ın cenazesini saat 15.00 sıralarında yukarı çıkardı. Ceylan'ın yakınları da olay yerinde gözyaşı döktü. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyonetle Yuvarlandığı 150 Metrelik Uçurumda Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement