Karabük'te İsrail Protestosu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karabük'te İsrail Protestosu

21.07.2017 17:37

KARABÜK'te yaklaşık 150 kişi, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya girişte uyguladığı kısıtlamaları basın açıklaması ile protesto etti.

KARABÜK'te yaklaşık 150 kişi, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya girişte uyguladığı kısıtlamaları basın açıklaması ile protesto etti.

Kemal Güneş Caddesi'nde toplanan Karabük Anadolu Gençlik Derneği üyesi ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcisi yaklaşık 150 kişi, 'Müslüman uyuma mescidine sahip çık', 'Kahrolsun İsrail', 'Avrupa değil İslam Birliği', 'Siyonist İsrail Filistin'den defol' sloganları atıp tekbir getirdi. Kuran-Kerim okundu, dua edildi.

Basın açıklamasını okuyan Anadolu Gençlik Derneği Karabük Şube Başkanı Aziz Gündoğdu, "İslam ülkelerinin terörist İsrail ile olan ilişkilerini normal hale getirmesini, sürdürmesini ve geliştirmesini onaylamıyoruz. Merhum Erbakan hocamızın İsrail'in diplomasiden değil ancak güçten anladığına dair söylemine inancımız tamdır. Müslümanlar birlikte hareket ettiğinde küstah İsrail'in ne kadar çaresiz kalacağını biliyoruz" dedi.

Basın açıklamasının ardından tekbir getiren grup dağıldı. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te İsrail Protestosu - Son Dakika


Advertisement