Karabük'te Obama Protestosu - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Obama Protestosu

Karabük\'te Obama Protestosu

Karabük'te Obama protestosu KARABÜK'te, Türkiye Gençlik Birliği üyesi bir grup genç, G-20 Zirvesi için Türkiye'ye gelecek Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Barack Obama'yı protesto etti.

14.11.2015 18:12

Karabük'te Obama protestosu

KARABÜK'te, Türkiye Gençlik Birliği üyesi bir grup genç, G-20 Zirvesi için Türkiye'ye gelecek Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Barack Obama'yı protesto etti.

Belediye önünde toplanan gençler, yanlarında getirdikleri Obama maketinin başına çuval geçirdi. 'Dünyanın en büyük teröristine meydan okuyoruz' yazılı pankart açan grup, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz?, 'Atatürk gençliği görev başında', 'Mehmetçiğin katili ABD'nin kendisi', 'Çuvalı geçirdik, denize de dökeriz' şeklinde sloganlar attı.

Basın açıklaması yapan TGB Karabük İl Başkanı Mehmet Emin Ünal, Amerika'nın desteklediği terör örgütlerinin Türkiye'yi bölme faaliyetleri yürüttüğünü söyleyerek, şöyle konuştu: "Ülkemizi, birliğimizi ve bütünlüğümüzü parçalamaya çalışan Obama'yı kanlı postallarıyla Türkiye'ye sokmayalım. Süleymaniye'de Türk askerlerimize geçirilen çuvalı unutmadık, unutmayacağız. Ezilen milletlerin kavgasının sembolleri haline gelen çuvallarımızla ve ayakkabılarımızla vatansever ve devrimci gençleri, Antalya'da meydan okumaya çağırıyoruz."

Grup, polisin geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirdiği eylemin ardından dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Obama Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement