Karaköprü Belediyespor Deplasmandan Bir Puanla Döndü - Son Dakika
Güncel

Karaköprü Belediyespor Deplasmandan Bir Puanla Döndü

Karaköprü Belediyespor Deplasmandan Bir Puanla Döndü

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Karaköprü Belediyespor deplasmanda Adıyaman İl Özel İdarespor 3-3 berabere kaldı.

30.10.2014 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediye spor bu hafta deplasmanda Adıyaman İl Özel İdarespor karşısında 3-3'lük skorla birer puanın sahibi oldu.

Kırmızı Siyahlı Karaköprü Belediyespor karşılaşmada 3-0 geriye düştüğü maçta son 10 dakikada bulduğu gollerle evine bir puanla dönmesini bildi.

Adıyaman Altınşehir İlçesinde bulunan Mansur Yardımcı Stadyumu'nda oynanan maça ev sahipliği yapan Adıyaman İl Özel İdarespor karşılaşmaya iyi başladı. Maçın 30. Dakikasında 1-0 öne geçen ev sahibi takım ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarıda da istediği gibi başlayamayan Karaköprü Belediyespor dakika 50 ve 80'de yediği gollerle 3-0 geriye düştü.

Son 10 dakikaya 3-0 geride giren Karaköprü Belediyespor dakika 82'de Serkan'la farkı 2'ye indirdi. Serkan'ın golünden 3 dakika sonra Necati skoru 3-2'ye getirdi. Maçın 89. Dakikasında Semih maça eşitliği getirdi. İlerleyen dakikalarda galibiyet için baskısını artıran Karaköprü Belediyespor yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Karaköprü Belediyespor, Adıyaman İl Özel İdarespor karşısında aldığı beraberlikle puanını 7'e çıkarırken lider Dersimspor'un 8 puan gerisine düştü.

Karaköprü Belediyespor ligin 7. Haftasında Faruk Çelik spor kompleksinde Elazığ Yolspor'u konuk edecek.

Bu arada maçın ikinci yarısı oynandığı anlarda Adıyaman İl Özel İdareaspor'lu bir yönetici maçın hakeminin vermiş olduğu bir karara öfkelenerek futbolda görülmesi hoş olmayan bir şekilde sahaya girdi. Maçın orta hakeminin üzerine yürüyen Adıyaman İl Özel İdarespor yöneticisi daha sonra saha dışına çıkarıldı. Öte yandan maçın ardından Kulüp Başkanı Tahir Kalkan, son iki haftadır hakem hatalarından dolayı kaybettikleri puanlardan dolayı tepki gösterdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karaköprü Belediyespor Deplasmandan Bir Puanla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement