Karı Koca Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Karı Koca Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü

Karı Koca Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Eskiköy köyünde yaşayan çift arasında çıkan tartışmada tüfeğin ateş alması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

10.10.2013 19:12

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Eskiköy köyünde yaşayan çift arasında çıkan tartışmada tüfeğin ateş alması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Kocasının öldüğünü gören kadın, olayın ardından şoka girdi.

Alınan bilgiye göre, Ortaca'nın Eskiköy köyünde yaşayan 25 yıllık evli çift Durkadın Ö. (40) ile Osman Ö. (52) arasında 10 Ekim Perşembe günü saat 14.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmada alkollü olduğu belirtilen Osman Ö.'nün evde bulunan av tüfeğine mermi koyduğu ve eşine, seni öldürürüm dediği iddia edildi. Bu sırada karı-kocanın aralarında arbedede ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, Osman Ö.'nün göğsüne isabet etti. Osman Ö. olay yerinde yaşamını yitirirken, Durkadın Ö.ise şoka girdi.

Silah sesi üzerine çevredekilerin eve gelmesi üzerine Jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Osman Ö.'nün hayatını kaybettiği öğrenilirken, şokta olan Durkadın Ö. ise yandaki kayınbiraderinin evine götürüldü. Burada sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadın, jandarma gözetiminde hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde savcının yaptığı incelemenin ardından Osman Ö.'nün cesedi Muğla Adli Tıp merkezine gönderildi.

Bu arada; olayı duyan çifti yakınları sinir krizi geçirdi. 25 yıldır evli olan ve bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadıkları belirtilen Osman Durkadın Ö. çiftinin liseye giden 16 yaşındaki ve üniversiteye hazırlanan 19 yaşındaki kızları, olayı şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karı Koca Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement