Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars\'ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars'ın da aralarında bulunduğu 4 ilde polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 34 kişiden 10'u tutuklandı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu...

30.11.2013 12:40

Kars'ın da aralarında bulunduğu 4 ilde polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 34 kişiden 10'u tutuklandı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu madde ticareti yapan deşifresi ve suç unsurlarıyla birlikte ele geçirilmesi amacıyla Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 6 aydır yürütülen soruşturma kapsamında, 18 ayrı olayda toplam 558,38 gram esrar, 892 Extacy, 15 gram Bonzai ele geçirildi.

KOM ekipleri, olayların şüphelilerinin yakalanmasına yönelik olarak Kars merkez ve Sarıkamış ilçeleri ile Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda 34 kişiyi yakalayarak gözaltına alındı. 34 kişiden 10'u, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" şüphesiyle adli makamlara sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen S.Y., M.K., T.K., H.K., Z.K., M.K., Y.E., Ş.A., B.D. ve E.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement