Karşıyaka'ya Ödeme Dopingi - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'ya Ödeme Dopingi

Karşıyaka\'ya Ödeme Dopingi

Ptt 1'inci Ligi'nde, Karşıyaka'da transfer yasağını kaldıramayan yönetim, mevcut kadroya toplam 350 bin TL ödeme yaptı.

23.01.2015 14:11  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde pazar günü Adanaspor deplasmanıyla ikinci yarı startını verecek Karşıyaka'da transfer yasağını kaldıramayan yönetim, mevcut kadroya toplam 350 bin TL ödeme yaptı.

Futbol Şube Yöneticisi Korhan Yetiş, 3000 TL'den 5000 TL'ye çıkardıkları Kayserispor galibiyetinin primi olarak 130 bin, hak edişler için de 220 bin TL ödeme yaptıklarını açıkladı, "Öncelikli görevimiz iç huzuru sağlamaktı, bunu yerine getirdik. Artık top futbolcularda. Adanaspor deplasmanında 3 puanla dönerek ilk 6'daki yerimizi koruyacağımıza inanıyoruz" dedi.

Karşıyaka'da sarı kart cezalısı stoper Ramazan forma giyemeyecek. İyileşen Brezilyalı Juninho'nun ilk 11'de yer alması bekleniyor. Batman Petrolspor'a kiralık verdiği Ali Kemal Özkan'ı geri alan Karşıyaka'da ilk yarıda fazla şans bulamayan Ali Say'ın kiralık gönderildiği Balçova Yaşamspor'da kaldığı öğrenildi.

A Takım'a alınması gündemde olan U-21 takımından sol bek Fatih Eren, orta saha oyuncusu Ali Özer ve sağ kanat Okan Şahingöz için son kararı teknik heyet verecek. Okan'a ise 2'nci Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor ve Altay talip oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'ya Ödeme Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement