Katil ve Kurban, Gelin- Kayınvalide Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Katil ve Kurban, Gelin- Kayınvalide Toprağa Verildi

Katil ve Kurban, Gelin- Kayınvalide Toprağa Verildi

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, gelini 54 yaşındaki Naciye Şimşek tarafından öldürülen 100 yaşındaki Zehra Şimşek ve cinayetten sonra intihar eden Naciye Şimşek toprağa verildi.

21.09.2016 17:25

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, gelini 54 yaşındaki Naciye Şimşek tarafından öldürülen 100 yaşındaki Zehra Şimşek ve cinayetten sonra intihar eden Naciye Şimşek toprağa verildi.

Bayramiç ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Çavuşlu Köyü muhtarı Arif Şimşek'in eşi Azime Şimşek, dün  sabah saatlerinde aynı köydeki kayınvalidesi Zehra Şimşek'i ziyarete gitti. Şimşek'i evin avlusunda kanlar içinde bulan Azime Şimşek, durumu bildirmek için üst katta evi bulunan eltisi, bir çocuk annesi Naciye Şimşek'e seslendi. Ancak, cevap alamayınca girdiği evde, eltisini de banyoda kanlar içinde bulan Azime Şimşek, durumu eşine bildirdi.

Eşinin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri Naciye Şimşek ve kayınvalidesi Zehra Şimşek'in öldüklerini belirledi.

Bir yıldır psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ileri sürülen Naciye Şimşek'in, kurban kestikleri bıçakla, kayınvalidesini boğazını keserek öldürdükten sonra kendi evine geçip, banyoda bir başka bıçağı boğazına saplayıp intihar ettiği belirlendi. Kayınvalide ve gelinin cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Zehra ve Naciye Şimşek'in cenazeleri ilk olarak evlerinin önüne getirilip, helallik alındı. Ardından iki cenaze öğleyin Çavuşlu Köyü Mezarlığı'na götürüldü. Buradaki tören köylüler katıldı. Kılınan cenaze namazının andından Zehra Şimşek ve gelini Naciye Şimşek, 3'er metre arayla toprağa verildi.

- Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Katil ve Kurban, Gelin- Kayınvalide Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement