Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, yolcu otobüsü ise otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, hurdaya dönen otomobilde sıkışan iki kardeş, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı.
Kaza saat 04.15 sıralarında, Orhangazi Yeniköy Işıklı Kavşağı'nda meydana geldi. İstanbul'dan İzmir'e giden Mustafa Çoban (48) yönetimindeki 34 VH 0779 plakalı yolcu otobüsü kavşağa geldiğinde yavaşladı. Bu sırada aynı yöne giden Yavuz Yıldız (29) yönetimindeki 34 VB 2930 plakalı otomobil, hızla gelip yavaşlayan otobüse arkadan çarptı.
Kazada yaralanan sürücü Yavuz Yıldız ve yanındaki kardeşi Burak Yıldız (19) araç içinde sıkıştı, otobüsteki yolcular ise büyük panik yaşadı. Sağlık ekipleri 2 yaralıya ilk müdahaleyi otomobilde yaptı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kapısı kesilen otomobilden çıkartılan yaralı kardeşlerden Burak Yıldız Yalova Devlet Hastanesi'ne, Yavuz Yıldız ise Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Kaza nedeniyle karayolu savaş alanına döndü. Araçlardan kopan parçalar yola saçıldı. Araçlardan dökülen yakıt ve yağın asfaltı kayganlaşmasına karşı polis tedbir aldı. İstanbul'dan Bursa yönüne araçların geçişi kontrollü sağlandı.
OTOBÜS YOLCULARININ ŞANSSIZLIĞI
Bu arada, otobüsteki yolculardan alınan bilgiye göre; İstanbul'dan İzmir'e gitmek isteyen yolcular saat 01.00'de Esenler Otogarı'ndan otobüse bindi. Otobüs Eskihisar'da feribota çıkmadan hemen önce arıza yaptı. Sorun giderilemeyince yaklaşık 1 saat başka bir otobüs çağırıldı. Ancak bu defa da gelen otobüs Orhangazi'deki bu kazaya karıştı. Yolcular 3 saatte Orhangazi'de bekledikten sonra İzmir'e doğru yola devam etti. - Bursa
Son Dakika › Güncel › Kavşaktaki Kazada 2 Kardeş Yaralandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?