Kayıp Arama Çalışmaları 3. Gününde - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayıp Arama Çalışmaları 3. Gününde

13.03.2016 20:28

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Arama çalışması detayları Kayıp kişinin yakınlarının bekleyişi Kayıp kişinin babası Hüseyin Çıtak'ın açıklaması İzmir'de haber alınmayan kişiyi arama çalışmaları sürüyor İzmir'in Bergama ilçesinde, kendisinden 3 gündür haber alınamayan kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Arama çalışması detayları

Kayıp kişinin yakınlarının bekleyişi

Kayıp kişinin babası Hüseyin Çıtak'ın açıklaması İzmir'de haber alınmayan kişiyi arama çalışmaları sürüyor

İzmir'in Bergama ilçesinde, kendisinden 3 gündür haber alınamayan kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, cuma günü Durmuşlar Mahallesi'nde evinden "Koyunları otlamaya gidiyorum" diyerek ayrılan 44 yaşındaki Mustafa Çıtak'tan bir daha haber alınamadı.

Ailenin ihbarı üzerine İzmir AFAD ekipleri ve jandarma arama çalışması başlattı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı 7 kişilik dalgıç ekibi bölgede bulunan sulama amaçlı kullanılan göletlerde arama yaptı. Köylüler de çalışmalara destek verdi.

Mustafa Çıtak'ın babası Hüseyin Çıtak, gazetecilere yaptığı açıklamada "Cuma günü evden ayrılmış. Sonra bir daha gören yok. Sanki yer yarıldı içine girdi" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp Arama Çalışmaları 3. Gününde - Son Dakika


Advertisement