Kaymakamdan Öğrencilere Moral Yemeği - Son Dakika
Güncel

Kaymakamdan Öğrencilere Moral Yemeği

Kaymakamdan Öğrencilere Moral Yemeği

Yüksek Öğretime Giriş Sınavı'na (YGS) hazırlanan öğrencilere ve onları sınava hazırlayan öğretmenlere moral yemeği düzenlendi.

19.10.2012 14:19

Giresun'un Güce Kaymakamlığı tarafından

Yüksek Öğretime Giriş Sınavı'na (YGS) hazırlanan öğrencilere ve onları sınava hazırlayan öğretmenlere moral yemeği düzenlendi.

Öğretmen ve Öğrenciler için düzenlenen motivasyon yemeğine Güce Kaymakamı Musa Evin İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, Güce Çok Programlı Lisesi Müdürü Ünal Pul, Güce Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcıları Tevfik Çağlayan, Faruk Kılıç, İbrahim Günay, Kübra Okumuş, Güce Çok Programlı Lisesi öğretmenleri ve YGS sınavına girecek öğrenciler katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Kaymakam Musa Evin, Güce ilçesinde YGS sınavına girecek öğrencilerden büyük başarılar beklediklerini belirterek," Güce'ye yapılan hiçbir yatırımın bir öğrencinin kazandığı fakülte kadar değeri yoktur.

Çünkü sizler kolay yetişmiyorsunuz. Çok yollar kat ederek bu günlere geldiniz ve lise sondasınız. Bir anlamda var olma yok olma yolundasınız. Sizin için bu senenin önemli olduğunu anlatmak için söylüyorum yoksa hayatın sonu değil. Ama bizim gönlümüzden geçen, hepinizin çok güzel birer üniversite kazanarak o hayalinizdeki beklentinize ulaşmanız. Bizim bütün isteğimiz, dileğimiz ve ümidimiz sizlersiniz. Gücenin geleceğisiniz. Sizin arkanızdan gelen genç arkadaşlar hep sizleri örnek alacaklar. Bakın sınava girecek 74 tane arkadaşınız var dershaneye gideninizde gitmeyeninizde. Dersleriniz geçen sene iyi olan ve iyi olmayan arkadaşlarınızla hepinizi şu an bir tutuyorum. Bu günden itibaren bizlere söz vereceksiniz. Ben her zaman siz değerli öğrencilerin yanında oldum bundan sonrada hep sizin yanınızdayım" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakamdan Öğrencilere Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement