Kayseri'de Kıskançlık Cinayeti Çıldıran Kadın 2 Kardeşi Kuyuya Attı, Biri Öldü Biri Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Kıskançlık Cinayeti Çıldıran Kadın 2 Kardeşi Kuyuya Attı, Biri Öldü Biri Yaralı

Kayseri\'de Kıskançlık Cinayeti Çıldıran Kadın 2 Kardeşi Kuyuya Attı, Biri Öldü Biri Yaralı

Kayseri'de kocasından ayrılan 28 yaşındaki kadın, kıskançlık ve intikam için eski eltinisin iki çocuğunu dövdükten sonra çuvala koyup 7 metre derinliğindeki kuyuya attı.

15.08.2016 15:47  Güncelleme: 16:35

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde iddiaya göre kocasından 3 yıl önce boşanan Rukiye Tülay (28), kıskançlık ve intikam için,eski eltisinin 2 çocuğunu önce dövüp, sonra ayrı ayrı çuvallara koyup kuyuya attı.

ABİ ÖLDÜ KARDEŞ YARALI

Kuyuya atılan iki kardeşten 10 yaşındaki Mehmet Ali öldü, 7 yaşındaki Eylül ise, hastaneye kaldırıldı. Akıllara durgunluk veren olay Tomarza ilçesi Pusatlı mahallesinde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi.

MARKETTEN DÖNERKEN YENGELERİ ÇAĞIRDI

Şiraz mahallesinde oturan anne Elif Turan ile çocukları Mehmet Ali Turan (10) ve Eylül Turan (7) Pusatlı mahallesindeki dedeleri Hayri Nar'ın evine ziyarete gitti. Dede ocağından marketten yiyecek almak için yola çıkan Mehmet Ali ve Eylül Turan kardeşler alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönerken iddiaya göre 3 yıl önce boşandığı kocası Talip 'nin iki yeğeni Rukiye Tülay'ın evinin önüne geldiklerinde Tülay, eski eltisinin çocuklarına iddiaya göre, 'Aldığınız yiyecekleri getirin poşete koyayımö diyerek evin önce bahçesine sonra içine aldı.

ÖLDÜKLERİNİ SANIP KUYUYA ATTI

Kocasıyla boşanmasında rolü olduğunu düşündüğü kaynı Şamil'in çocuklarını döven gözünü intikam bürümüş kadın, sonra öldüklerini sanıp, iki ayrı çuvala koyduktan sonra yaklaşık 7 metre derinlikteki boş kuyuya attı. Olayın ardından, katil zanlısı Rukiye Tülay, kuyunun üstünü taş ve samanla kapattı. Çocuklarından uzun süre haber alamayan anne Elif ve baba Şamil Turan durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

KÜÇÜK KIZIN İNLEME SESLERİ DUYULDU

Jandarmanın ve mahalle halkının yaptığı arama sonucu ağır yaralanan küçük kız inleyerek 'Anne, anneö diye seslenmesiyle kuyuda atıldığı çuvalın içinde bulundu. Kuyudan çıkarılan çocuklardan Mehmet Ali Turan'ın olay yerinde öldüğü belirlendi. Eylül Turan ise yaralı olarak kurtarılarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayın zanlısı Rukiye Tülay'ı gözaltına aldı.Genç kadının akli dengesinin yerinde olup, olmadığı araştırılırken, talihsiz Mehmet Ali Turan'ın yapılan otopside boğulduğu belirlendi.

MUHTAR OLAYI ANLATTI

Olayın meydana geldiği Pusatlı köyü muhtarı Adem Tükenmez, 2 çocuğun kayıp olduğunun bildirilmesi üzerine mahallede arama yaptıklarını, Eylül'ün i kuyudan gelen sesi üzerine boş kuyuya inildiğinde, küçük kızın ağabeyinin cesedini cuval içinden çıkardıklarını söyledi. Muhtar Tükenmez" Jandarma olayı çok yönlü araştırıyor. Sanıyoruz, konu kıskançlık ve intikal yüzünden meydana gelmiş " dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Kıskançlık Cinayeti Çıldıran Kadın 2 Kardeşi Kuyuya Attı, Biri Öldü Biri Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement