MEHMET ARDA, MSÜ SINAVINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU - Son Dakika
Güncel

MEHMET ARDA, MSÜ SINAVINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

KAYSERİ'de, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na giren Mehmet Arda Kutlu (18) Türkiye birincisi oldu.

27.04.2023 20:31

KAYSERİ'de, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na giren Mehmet Arda Kutlu (18) Türkiye birincisi oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'yi ziyaret eden Kutlu, Sınava hazırlanırken umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor dedi.MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na giren Osman Ulubaş Fen Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri Mehmet Arda Kutlu sayısal, sözel ve eşit ağırlık bölümlerinde Türkiye birincisi, Emirhan Başer (18) ise, Türkiye 25'incisi oldu. Öğrenciler kazandıkları başarının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'yi ziyaret etti. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Karaköse, MSÜ sınavında dereceye giren öğrencilerimizle beraberiz. Elde edilen derecelerden dolayı yöneticilerimiz, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Türkiye birincisi ve 25'incisi öğrencimiz var. Bu gerçekten de çok güzel bir sonuç. Bu başarının sahibi çocuklarımızı kutluyorum. 17-18 Haziran tarihlerinde YKS sınavları yapılacak. 3 milyon 498 bin öğrenci bu sınavlara girecekler. Bu o sınavlar öncesinde gerçekten büyük bir başarı ve motivasyon kaynağı. YKS sınavlarına ilimizden 34 bin öğrenci girecek. Çocukların bu başarısı örnek olma açısından güzel bir derecedir diye konuştu.

MSÜ Türkiye birincisi Mehmet Arda Kutlu ise, Boş zamanlarında benim bilgisayar oyunlarıyla aram iyi. Genellikle oyun oynamayı severim. Yürüyüş yapıyorum. Kitap okumayı ve satranç oynamayı severim. Sınava hazırlanırken dizginleri elden bırakmamak ve umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Ben yapamayacağım demeyip son ana kadar çalışmak gerekiyor. Umutsuzluğa kapılmayanlar ise düzenli şekilde çalışmaya devam etmeli ifadelerini kullandı. (DHA)

MEHMET ARDA, MSÜ SINAVINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MEHMET ARDA, MSÜ SINAVINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement