Kayseri'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Trafik Kazası

Kayseri\'deki Trafik Kazası

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bir öğretmen ve müdürü kazada hayatını kaybeden okulda hüzün var.

02.05.2013 12:12

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bir öğretmen ve müdürü kazada hayatını kaybeden okulda hüzün var.

Bazı öğrenciler ve velileri, sabah geldikleri Sevim Erdoğan Öz Orta Okulunda öğretmen Sümeyra Bozkurt ve Müdür Vedat Ali Gür'ün kazada hayatını kaybettiğini, 10 öğretmenin de yaralandığını öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı.

Okul Müdürü Vedat Ali Gür'ün odasında kapının üzerine Türk bayrağı asıldı ve öğrencilerle çekilmiş fotoğrafları yapıştırıldı.

Özel Eğitim Öğretmeni Sümeyra Bozkurt'tan geriye olaydan bir gün önce ders verdiği sınıfta tahtaya kendi el yazısı ile yazdığı notlar kaldı.

6. sınıf öğrencisi Emirhan Atan, çok üzgün olduklarını belirterek, "Okula geldik ders işleyemiyoruz. Öğretmenlerimiz öldü acımız büyük. Onları çok özleyeceğiz" diye konuştu.

Çocuklarını okula getiren veliler de hayatını kaybeden Okul Müdürü Gür ve Öğretmen Bozkurt'un çok iyi insanlar olduğunu ve kimseyi incitmediklerini söyledi.

Öğrenci ve veliler, okulun panosundaki öğretmenlerin daha önce katıldığı gezilere ait fotoğraflarına bakarak ağladı.

Büyük üzüntü yaşayan öğrenciler ders yapılamadığı için evlerine gönderildi.

Dün Kapuzbaşı Şelalelerine gezmeye giden öğretmenler ile ailelerini taşıyan Faruk Başavcı'nın kullandığı 50 NC 057 plakalı midibüsün, Kayseri'nin Yahyalı ilçesi yakınlarındaki Çamlıca 3 Baraj Gölü'ne düşmesi sonucu 8 kişi ölmüş, 24 kişi yaralanmıştı. - NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement