Kayseri Takımları Beraberliklere Abone - Son Dakika
Güncel

Kayseri Takımları Beraberliklere Abone

Kayseri'nin 2 takımı Süper Lig'deki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile PTT 1'inci Ligi'ndeki Kayserispor, beraberlikler takımı oldu.

29.09.2014 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin 2 takımı Süper Lig'deki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile PTT 1'inci Ligi'ndeki Kayserispor, beraberlikler takımı oldu.

BİRBİRLERİYLE YARIŞIRCASINA

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, 4 haftada 3 beraberlik, 1 yenilgi ile 3 puanda kalırken PTT 1'inci Ligi'nin şampiyonluk adaylarından Kayserispor oynadığı 4 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi ve 1 galibiyetle 5 puan topladı. Böylece 2 Kayseri ekibi, birbirleriyle yarışırcasına ligin 4'üncü haftasında puan cetvelinde istedikleri yerlere ulaşamadı.

"KAZANAMAMIZ ÜZÜCÜ"

Henüz ligde galibiyeti bulunmayan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, 1-1 berabere kaldıkları Torku Konyşaspor maçı için şöyle dedi:

"Pazar günkü Torku Konyaspor maçının ilk yarısının ortalarında oyuna ortak olduk. İlk yarının sonlarına doğru bir penaltı pozisyonu oldu. İlk yarı istediğimiz oyunu yansıtamadık. Ama ikinci yarı oyuncular gerçek karakterlerini ortaya koydular. Benim takımım kesinlikle böyle olmalı. Agresif, sert ve mücadelesi üst seviyede bir takım olmalı. Galibiyeti kaçırdık. Bu kadar iyi futbol oynamamıza rağmen kazanamamamız üzücü."

"İYİ FUTBOLU SONUCU YANSITAMADIK"

Kayserispor'un Samsunspor'la kendi evinde 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası bir grup taraftarın istifaya çağırdığı teknik direktör Mutlu Topçu, şunları söyledi:

"Kendi sahamızda puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. İyi futbolumuzu sonuca yansıtamadık. Osmanlıspor'un puan kaybından sonra bu maçın bizim için önemi daha da artmıştı. Galip gelirsek Osmanlıspor'la aramızda 3 puan kalacaktı. Bütün oyuncular bu durumun bilincindeydi. Futbolcular çok çalıştı, çok özveriliydi. Nitekim çok sayıda gol pozisyonları da bulduk, öne de geçtik. Maalesef öne geçtikten hemen sonra rakibimiz de golü buldu. O süre zarfında oyunu tutabilseydik skor farklı hal alabilirdi. Sahamızda puan kaybettiğimiz için üzüntülüyüz. 1-0 öndeyken kontrataktan gol yemek hoş olmadı. Kalan dakikalarda pozisyon bulduk ama galibiyet golünü atamadık. Sahamızda yine puan kaybettik, hayırlısı olsun. Taraftarın tepkisine gelince, oyuncular kalıcı, teknik adamlar hep gidicidir. Destek yerine köstek hiç yakışmadı. Biz taraftarımızı hep yanımızda görmek isteriz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Takımları Beraberliklere Abone - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement