Kayseri, Türk Birliği Sempozyumu'na Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika
Güncel

Kayseri, Türk Birliği Sempozyumu'na Ev Sahipliği Yapacak

Kayseri, Türk Birliği Sempozyumu\'na Ev Sahipliği Yapacak

DÜNYA Avşarlar Derneği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Uluslararası Türk Birliği Sempozyumu' yarın yapılacak.

20.07.2017 18:36

DÜNYA Avşarlar Derneği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Uluslararası Türk Birliği Sempozyumu' yarın yapılacak.

Dünya Avşarlar Derneği Başkanı Şeref Kocakaya, Kayseri Şube Başkanı Hasan Doruk ve İstişare Heyeti Başkanı Dr. İsmail Gökşen, sempozyumla ilgili ortak açıklama yaptı. Açıklamada, sempozyumun yoğun bir katılımla gerçekleştirileceği belirtilirken şöyle denildi:

"21 Temmuz 2017'de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonlarında 09.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek sempozyum sonunda, 'Uluslararası Türk Birliği Sempozyum Sonuç Bildirgesi' açıklanacak. Ancak, sempozyumla birlikte daha önce açıkladığımız Erciyes Tekir Yaylasındaki yürüyüş ve gösteri güvenlik nedeniyle ileri tarihe ertelenmiştir. Dünyanın dört yanından bilim adamları ve tanınmış simaların katılacağı sempozyum, 7 oturum halinde yapılacak ve Türk Birliği çok yönlü ele alınarak bir ilke imza atılacak."

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri, Türk Birliği Sempozyumu'na Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement