Kaza Anları Mobese'de - Son Dakika
Güncel

Kaza Anları Mobese'de

Kaza Anları Mobese\'de

Kocaeli ve Malatya'da meydana gelen kazalar MOBESE'ye yansıdı.

05.11.2013 19:44

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hâkimiyeti kaybeden bir araç yol kenarında bulunan bir depoya girdi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır şekilde yaralandı.Alınan bilgilere göre; Kaza dün gece Gebze İnönü Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde 00.30 sularında meydana geldi. 07 EZ 674 plakalı aracın sürücü Metin Karakaş, Ümit Güldali ve Mesut Dönmez ile birlikte Gençlik Caddesi üzerinde seyir halinde iken direksiyon hakimiyeti kaybetti. Alkolü oldukları iddia edilen sürücü ve arkadaşları yol kenarında bulunan bir granit deposuna çarptı. Kaza sonrasında araç içerisinde bulunan sürücü Metin Karakaş ve ön koltukta oturan Ümit Güldali olay yerinde hayatını kaybetti. Arka koltukta oturan Mesut Dönmez ise ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil sağlık ekiplerine ve polise haber verdi.Kazada yaralanan Mesut Dönmez Farabi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada olay yerinde hayatını kaybeden Metin Karakaş ve Ümit Güldali’nin cesetleri Gebze morguna götürüldü. Kazayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Malatya’da bayan bir sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı minibüs, yoldan savrularak, yolun kenarındaki akaryakıt istasyonunun girişindeki kaldırımın üzerinde durdu. Kıl payı atlatılan kazada 5 kişi hafif yaralarla kazayı atlattı.

Kaza, Malatya-Elazığ Karayolu Mişmiş Park girişindeki bir akaryakıt istasyonu önünde meydana geldi. Malatya istikametinden Elazığ istikametine itmekte olan Yaygın Belde Belediyesi’ne ait 44 KU 699 plakalı Hasan S. yönetimindeki yolcu minibüse, aynı istikamette seyir halindeki Nuray E. idaresindeki 44 KK 530 plakalı otomobil yandan çarptı. Kazada minibüs yoldan savrularak, önce yolun kenarındaki refüje çarptı, ardından akaryakıt istasyonunun önündeki kaldırıma çıktı. Akaryakıt istasyonunun reklam panosu demirine çarparak durabilin minibüste sürücü ile birlikte toplam 5 kişi yaralanması sonucunda olay yerine gelen ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Minibüsün kaldırımda durarak, akaryakıt istasyonunun pompaların bulunduğu alana girmemesi büyük bir faciayı önlemiş oldu.

Kaza anı, akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasınca da görüntülendi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaza Anları Mobese'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement