Kaza Onun Umurunda Değil - Son Dakika
Güncel

Kaza Onun Umurunda Değil

Kaza Onun Umurunda Değil

Levent’te Kanyon önünde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

26.05.2014 10:50

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Beşiktaş Levent Büyükdere Caddesi Kanyon önünde meydana geldi. İddiaya göre, Levent’ten Maslak istikametine gitmekte olan Erdoğan Durugöz (75) yönetimindeki 34 GL 6111 yönetimindeki otomobil, Durugöz’ün tansiyonun çıkması nedeniyle seyir halinde olan Faruk Türkmen idaresindeki 34 HK 9026 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kaza sonucu, sürücü Durugöz hafif şekilde yaralanırken, Türmen’in eşi kaza nedeniyle şok geçirdi. Sürücü Türkmen ise kazayı yara almadan atlattı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Durugöz’ü yaptıkları ilk müdahalenin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Türkmen’in eşi ise diğer gelen ambulansta sakinleştirilmeye çalışıldı. Sakinleştirme çabalarının ardından yolun karşısına geçen Türkmen’in eşi ve küçük yaşlardaki oğluyla birlikte bir süre kaldırımda eşini bekledi. Kaza nedeniyle trafikte aksama yaşanırken, polis ekiplerinin müdahalesiyle araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Öte yandan sürücü Türkmen polis ekiplerine ifade verdiği sırada oğlunun polisçilik oynadığı görüldü. Arabalara yön verir gibi el kol hareketi yapan çocuk, daha sonra annesiyle birlikte polis aracına bindirildi.Olayı gören bir vatandaş, “Arkadan vurdu. Tansiyonu çıkmış sanırım” dedi. Sürücü Türkmen ise, “75 yaşındaki adam duran arabaya arkadan vurdu. Benim boynum ağrıyor ama karakola gideceğim şimdi” ifadelerini kullandı.Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

DOĞAN CAN CESUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaza Onun Umurunda Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement