Kazanma Hırsı Filmi - Son Dakika
Güncel

Kazanma Hırsı Filmi

Kazanma Hırsı Filmi

Kazanma Hırsı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kazanma Hırsı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.06.2011 18:21

Tony D'Amato (Al Pacino) Amerikan Futbol takımlarından Miami Sharks'ı uzun yıllardır çalıştıran kendini işine adamış çok başarılı bir koçtur. Fakat takım üst üste maç kaybetmeye başlayınca üstündeki baskı artar. Buna bir de takımın başarılı ve deneyimli oyuncusu Jack Rooney'in (Dennis Quaid) sakatlığı eklenince çaylak oyuncu Willie Beaman'ı (Jamie Foxx) oynatmak zorunda kalır. Beaman, uzun zamandır yedek kulübesinde beklemektedir. Bunun son şansı olduğunu düşününce, harika bir performans çıkarmaya başlar.

Üst üste gelen birkaç galibiyetten sonra kendini çok büyük görmeye başlayan Beaman, koçun ve diğer oyuncuların tepkisini çeker. Fakat takımın sahibi Christina Pagniacci (Cameron Diaz) koça baskı yaparak onu oynatmasını istemektedir. Pagniacci, babasının ölümünden sonra takımın başına geçen, erkeklerin dünyasında yer edinmeye çalışan genç bir bayandır. Bu arada takım doktoru Mandrake'in sakat oyunculara tam iyileşmeden oynar raporu verdiği ortaya çıkar.

Gerek kadrosuyla gerekse yönetmeniyle ilginç olduğu belli olan bir film. Beklentilerimizin yüksek olduğunu belritip, filmin Amerika’da yüksek bir gişe yaptığını da hatırlatalım.

Yönetmen: Oliver Stone

Senaryo: John Logan , Daniel Pyne

Oyuncular: Jamie Foxx, James Woods, Dennis Quaid, Cameron Diaz, Al Pacino

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Any Given Sunday

Yapımcı Firma: Warner Bros

Yapım Yılı: 1999

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 162 dk.

Resmi Sitesi: http://www.anygivensunday.net

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 05.05.2000

Son Dakika Güncel Kazanma Hırsı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement