Kırşehir Belediyesi Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kırşehir Belediyesi Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesi Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarında asfalt, kaldırım, yol, kilitli parke ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, altyapısı tamamlanan yerlerde üstyapı çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Yenilenen Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesi'nin de kullanıma açıldığını duyuran Ekicioğlu, altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Ayrıca, sosyal medya hesaplarından eleştiri ve önerilerini sunan vatandaşları da ziyaret ederek teşekkür etti.

07.08.2023 11:37

Kırşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarında asfalt, kaldırım, yol, kilitli parke ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şehrin farklı mahalle, sokak ve caddelerinde altyapısı tamamlanan yerlerde üstyapı çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Başkan Ekicioğlu, yenilenen Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesi'nin de kullanıma açıldığını duyurdu. Ekicioğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Bayram Altuntaş ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak caddede yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekicioğlu, sosyal medya hesaplarından eleştiri ve önerilerini sunan vatandaşları da ziyaret ederek kentin yönetimine katkı sağladıkları için teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kırşehir Belediyesi Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement