Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün Çalışmaları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İtfaiye Müdürlüğünün 2017 yılında bin 587 yangın ve 100 kurtarma operasyonuna müdahale ettiğini bildirdi.

03.02.2018 17:25

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İtfaiye Müdürlüğünün 2017 yılında bin 587 yangın ve 100 kurtarma operasyonuna müdahale ettiğini bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, itfaiye ekiplerinin, çok sayıda olaya müdahale ettiklerini, 30 trafik kazası ve 4 bin 677 farklı olayda görev aldıklarını belirtti.

İtfaiye Müdürlüğünün kentte 415 işletmeye yangın güvenlik raporu verdiğini de aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

"İtfaiye Müdürlüğümüz 7 gün 24 saat görevi başında vatandaşlarımızın yardımına koşuyor. Vatandaşımız herhangi bir felaketle karşı karşıya kalmasını istemiyoruz ancak bir 'imdat' çağrısı geldiğinde de tetikte olmamız gerekiyor. İtfaiye müdürlüğümüz gurur duyduğumuz bir birimimiz. Çalışan personellerimiz uyum içerisinde çalışarak Kırşehir'de meydana gelen yangın, kurtarma, trafik kazaları gibi çok geniş alanlara müdahale ediyorlar.

Müdürlükte 42 personel çalışmaktadır. 2017 yılında bin 587 yangına ve 100 kurtarma operasyonuna, 30 trafik kazası ve 4 bin 677 farklı olaylarda görev aldılar. Kendilerini özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Burada çalışan arkadaşlarımız büyük bir sorumluluk içindeler, Allah hepsini korusun ve yardım etsin."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement