Kırşehir Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın Baba Evine Acı Haber Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Kırşehir Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın Baba Evine Acı Haber Ulaştı

Kırşehir Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz\'ın Baba Evine Acı Haber Ulaştı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın baba evine acı haber ulaştıTunceli'de teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın (37) şehit haberi Kırşehir'in Çiçekdağ ilçesindeki baba evine ulaştı.

22.04.2016 17:26

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın baba evine acı haber ulaştı

Tunceli'de teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın (37) şehit haberi Kırşehir'in Çiçekdağ ilçesindeki baba evine ulaştı.

Çiçekdağ ilçesinde TOKİ konutlarında oturan şehidin annesi Şemsi ve kardeşi Yusuf Yılmaz'a şehadet haberi, Kaymakam Adem Ergül, Kırşehir ve Yozgat'tan gelen askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberin duyulmasının ardından Yılmaz ailesinin komşuları ve yakınları taziye için eve gelmeye başladı. Türk bayrağı asılan evin önüne belediye tarafından taziye çadırı kuruldu. Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde görev yapan şehit Yılmaz'ın evli ve Muhammet Çağrı (13) ile Tuğrul (8) isminde 2 oğlu olduğu öğrenildi.

Şehit Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın cenazesinin, yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırşehir Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın Baba Evine Acı Haber Ulaştı - Son Dakika


Advertisement