Kırşehir Valisi Muhtarları Dinledi - Son Dakika
Güncel

Kırşehir Valisi Muhtarları Dinledi

Kırşehir Valisi Muhtarları Dinledi

Muhtarlar toplantısına katılan Vali Sayın Özdemir Çakacak, köylere götürülen hizmetleri değerlendirerek muhtarların sıkıntıları dinledi.

12.07.2013 20:34  Güncelleme: 20:35

Vali Sayın Özdemir Çakacak başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Alabacak, İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, Köy Altyapısını Destekleme Programı (KÖY-DES) ve İl Özel İdare kaynakları ile köylere önemli hizmetler götürüldüğünü söyledi.

Köylerde programlanan işlerin süresi içerisinde bitirileceğini belirten Valimiz Sayın Özdemir Çakacak: "2013 yılında merkez ilçede 12 km. birinci kat, 25 km. ikinci kat ve 69 km. yolda yama çalışması programlanmıştır. İl Özel İdaresi bünyesinde oluşturulan 3 ayrı ekiple çalışmalarımız devam etmektedir. Yine, merkeze bağlı 5 köyümüzde programlanan içme suyu projelerimizde zamanında tamamlanacaktır." dedi.

Merkez ilçeye bağlı Değirmenkaşı, Akçaağıl, Körpınar, Yukarı Homurlu, Saraycık, Çadırlı Hacıyusuf, Karakurt ve Dedeli köylerinde 8 köyün içinde kilitli parke yapılacağını ifade eden Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, bunun yanı sıra Sıdıklı Büyükoba, Yukarı Homurlu ve Kuruağıl köylerindeki okulların bahçelerinin kilitli parke, spor alanları ve oyun grupları yapılarak düzenleneceğini dile getirdi.

Vali Sayın Özdemir Çakacak'ın köy muhtarlarının talep ve sorunlarını dinlemesi ile devam eden toplantı, Merkez Köylerine Hizmet Götürme Birliği ile ilgili iş ve işlemlerin görüşülmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırşehir Valisi Muhtarları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement